
À la carte -ruoanvalmistus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 30 osp
Ruoassa on tärkeää maku, mutta myös estetiikka ja esillelaitto ovat tärkeä osa ruokien valmistusta. Haluatko kehittää osaamistasi à la carte -ruokien valmistuksessa ja esillelaitossa? Onko annoskortti tuttu ja kuinka sitä voi hyödyntää kokin työssä.
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti kokonaisuuteen liittyy verkko-opintojen lisäksi työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja lopuksi osoitat osaamisesi näytössä.
Koulutuksen aloitus ja kesto
Koulutuksen aloitus ja orientaatio 6.9.2023 klo 14.00-16.00 (Teams).
Koulutus toteutetaan verkko-opintoina 6.9. – 15.12.2023.
Ohjaushetket Teamsin välityksellä:
28.9.2023 klo 14.00-15.00
18.10.2023 klo 14.00-15.00
15.11.2023 klo 14.00-15.00
4.12.2023 klo 14.00-15.00
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
À la carte -ruoanvalmistus 30 osp
Salpauksen toteutussuunnitelma
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Verkko-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Verkkokoulutus
Edellytykset opiskelulle
Opiskelu edellyttää perustietoja ja taitoa keittiötyöskentelystä