
Tarjoilija
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala
Palatko halusta palvella asiakkaita? Oletko kiinnostunut ruoan ja viinin yhdistämisestä, vai työskenteletkö mielummin baarimikkona? Tarjoilijan opinnoissa pääset kerryttämään ammattitaitoa käytännönläheisten tehtävien kautta.
Edellytykset ammattiin
- Olet palveluhenkinen
- Luonteva asiakaspalvelussa
- Pystyt toimimaan joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- Sinulle sopii vuorotyö
Tutkinnon sisältö
Kolme pakollista tutkinnonosaa
- Ravitsemispalveluissa toimiminen
- Asiakaspalvelu ja myynti
- Annosruokien ja juomien tarjoilu
Oman kiinnostuksesi mukaisesti valinnaiset tutkinnon osat, kts. ePerusteet.
Koulutustyyppi
Perustutkinto
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Päiväopiskelu, iltaopiskelu
Opiskelupaikka
Lahti
Ammatit tai työtehtävät
Tarjoilija voi työskennellä hyvin eri tyyppisissä työpaikoissa: ravintolat, kahvilat, liikenneasemat, henkilöstöravintolat, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyritykset.
Opiskelijavalinta
Lue tarkemmin opiskelijavalinnasta.