• Koulutus
    • Jatkuva haku
    • Yhteishaku
    • Neuvoa ja opastusta
    • Suorita tutkinto
      • Hae tutkintoon joustavasti
      • Henkilökohtaistaminen
      • Tutkintotasot ja tutkintorakenne
      • Humanistiset ja taidealat
      • Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
      • Luonnontieteet
      • Maa- ja metsätalousalat
      • Palvelualat
      • Tekniikan alat
      • Terveys- ja hyvinvointialat
      • Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)
      • Opetussuunnitelmat
    • Ammattiin ja ylioppilaaksi yhdellä kertaa
    • Urheilijoiden ammatillinen koulutus
    • Valmentavaa koulutusta VALMA
      • Opiskelusi VALMA-koulutuksessa
    • Yhteiset tutkinnon osat (YTO)
      • Valinnaiset opinnot
    • Opiskele ja kouluta oppisopimuksella
      • Oppisopimuskoulutus yleisesti
      • Oppisopimuskoulutuksen rahoitus
      • Yrittäjän oppisopimus
    • Yrittäjyysopinnot
    • MOTARI-opinnot
      • Hakeutuminen MOTARI-​opintoihin
      • MOTARI-opintojen jälkeen
      • Opisk​elu MOTARI-opinnoissa
    • Ammattipätevyys- ja lupakorttikoulutus
    • Koulutusta maahanmuuttajille
    • Työvoimakoulutus
      • Rekrytointikoulutus
    • Opiskelijavalinta
      • Valintaperusteet
      • Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet
      • Harkintaan perustuva valinta
      • Terveydelliset edellytykset
      • Opiskelutietojen siirtäminen
      • Opiskelupaikan vastaanottaminen
    • Täydennä osaamistasi
    • Infoa ohjaushenkilöstölle
      • Avoimet ovet – Salpaus tutuksi
      • Ala tutuksi
      • Salpauksen koulukiertue
      • Ohjauksen tueksi
    • Koulutusta työpaikkaohjaajille
  • Yritysasiakas
    • Henkilöstökoulutus
    • Lupakortit
    • Rekrytointikoulutus
    • Esimies- ja asiantuntijakoulutus
      • Asiantuntijoiden ja esimiesten koulutustarjotin
    • Asiakaskirje
    • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
    • Hyviä esimerkkejä yhteistyöstä
    • Koulutustarve- ja rahoitusneuvonta
    • Osaavia opiskelijoita yritykseesi
      • Salpaus-Duuni
    • Muutosturvapalvelu ja koulutusvelvollisuus
  • Opiskelija
    • Infopaketti uudelle opiskelijalle
      • Tutkintokohtaiset kustannukset
    • Koulupäivät ja lukujärjestykset
    • Opintojen rahoitus ja opintososiaaliset edut
    • Opiskelun kustannukset
    • Vakuutukset kunnossa
    • Opiskeluhuollon palvelut
      • Opiskeluterveydenhuolto
      • Psykologit
      • Kuraattorit
    • Jatko-opiskelumahdollisuudet ja työllistyminen
    • Oppiminen työpaikalla
      • Koulutussopimus
      • Muu työpaikalla järjestettävä koulutus
    • Sähköiset palvelut
      • Elsa Moodle
      • Salpaus-Duuni (Tiitus)
      • Office 365
        • Kirjautuminen Office 365:een
        • Office 365 -mobiilisovellusten määritys
        • Office365 -hyödylliset linkit
      • Käyttäjätunnukset
      • Sähköposti
      • Tietoturva
      • Helpdesk
      • Kirjasto- ja tietopalvelut käytössäsi
      • Langaton verkko
      • Opiskelijan opas
      • IT-tiedotteet
      • Tulostaminen
      • Ohjelmat luokissa
      • Ohjelmien kotikäyttö
      • Oman päätelaitteen hyödyntäminen opiskelussa
    • Wilma
    • Viestintä opiskelijoille
    • Tukea oppimiseen
      • Oppimisstudio ja oppimispajat
    • Opiskelija-, tutor- ja vaikuttamistoiminta
    • Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS
    • Opiskelijapalaute
    • Tule mukaan kilpailutoimintaan
      • Taitaja
      • Taitaja9
      • EuroSkills ja WorldSkills
      • SAKU ry
    • Arviointi ja todistukset
      • Arviointi
      • Arvioinnin oikaisu
      • Opintosuoritusote ja todistukset
      • Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
    • Lomakkeet
    • Säännöt ja ohjeet
    • Opinto-ohjaajat
    • Opintotoimistot
    • Turvallisuus
  • Palvelut
    • Ravintolat ja kahvilat
      • Ravintola Kulinaari
      • Ravintola Haave
      • Ravintola Kaisla
      • Ravintola Ellen
      • Ravintola Kisälli
      • Ravintola Klusteri
      • Hetki-Shop
      • Ravintolapalvelut Salpauksessa
    • Kampaamo-, parturi- ja kosmetologipalvelut
      • Hiussalonki Helmi
      • Kauneussalonki Helmi
      • Pikku-Helmi
    • Ajoneuvojen ja pienkoneiden huollot opiskelijatöinä
    • Kysy tuotteita tai palveluita opiskelijatyönä
    • Osta opiskelijatöitä Opinstoresta
    • Koira- ja kissahoitola Tassula
    • Vuokraa tilat kokoukseen tai tapahtumapaikaksi
      • Asuntola Asikkalassa
      • Auditoriot ja luentosalit
      • Jokimaan maneesi
      • Liikuntasalit
      • Männikkö ja rantasauna Asikkalassa
      • Ravintola Kulinaari ja opetuskeittiöt
      • Sirkuskeskus
      • Wanha teatteri -näyttämötila
  • Info
    • Uutiskirjeet
    • Uusi ammatillinen koulutus
    • Tutustu Salpaukseen
    • Kampukset
      • Asikkalan kampus
      • Heinolan kampus
      • Jokimaa
      • Kannaksenkatu
      • Lahden keskustakampus
      • Vipusenkadun kampus
    • Kehitämme toimintaamme
      • Toimintajärjestelmä ja laadunhallinta
      • Kansainvälinen toiminta
      • Hyvät käytännöt
    • Hankkeet
    • Toiminta ja talous
      • Henkilöstökertomus
        • Salpaus tänään
        • Salpaus – enemmän kuin koulu
        • Vuoden onnistumisia
        • Oppimisen rohkeus
        • Keskeiset tunnusluvut
      • Strategia, säännöt ja ohjeet
      • Toiminnan ja talouden suunnittelu ja seuranta
    • Päätöksenteko
      • Yhtymähallitus
        • Yhtymähallitus 2018
        • Yhtymähallitus 2017
      • Yhtymäkokous
        • Yhtymäkokous 2018
        • Yhtymäkokous 2017
      • Tarkastuslautakunta
        • Tarkastuslautakunta 2018
        • Tarkastuslautakunta 2017
      • Sidonnaisuudet
    • Tule meille töihin
      • Avoimet työpaikat
    • Hankintailmoitukset
    • Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
      • PHKK Seniorit ry
    • Salpaus-palvelut Oy
    • Medialle
      • Logot
      • Brändi
    • Ota meihin yhteyttä
    • Tietosuoja

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on monipuolinen, nuoria ja aikuisia opiskelijoita sekä työelämää Päijät-Hämeessä palveleva oppilaitos.

  • FI
  • EN
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
MENUMENU
  • Koulutus
    • Jatkuva haku
    • Opiskele ja kouluta oppisopimuksella
      • Oppisopimuskoulutus yleisesti
      • Oppisopimuskoulutuksen rahoitus
      • Yrittäjän oppisopimus
    • Työvoimakoulutus
      • Rekrytointikoulutus
    • Yhteishaku
    • Yhteiset tutkinnon osat (YTO)
      • Valinnaiset opinnot
    • Täydennä osaamistasi
    • Neuvoa ja opastusta
    • Yrittäjyysopinnot
    • Opiskelijavalinta
      • Valintaperusteet
      • Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet
      • Harkintaan perustuva valinta
      • Terveydelliset edellytykset
      • Opiskelutietojen siirtäminen
      • Opiskelupaikan vastaanottaminen
    • Suorita tutkinto
      • Hae tutkintoon joustavasti
      • Henkilökohtaistaminen
      • Tutkintotasot ja tutkintorakenne
      • Humanistiset ja taidealat
      • Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
      • Luonnontieteet
      • Maa- ja metsätalousalat
      • Palvelualat
      • Tekniikan alat
      • Terveys- ja hyvinvointialat
      • Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)
      • Opetussuunnitelmat
    • Ammattiin ja ylioppilaaksi yhdellä kertaa
    • MOTARI-opinnot
      • Hakeutuminen MOTARI-​opintoihin
      • MOTARI-opintojen jälkeen
      • Opisk​elu MOTARI-opinnoissa
    • Infoa ohjaushenkilöstölle
      • Avoimet ovet – Salpaus tutuksi
      • Ala tutuksi
      • Salpauksen koulukiertue
      • Ohjauksen tueksi
    • Urheilijoiden ammatillinen koulutus
    • Ammattipätevyys- ja lupakorttikoulutus
    • Koulutusta työpaikkaohjaajille
    • Valmentavaa koulutusta VALMA
      • Opiskelusi VALMA-koulutuksessa
    • Koulutusta maahanmuuttajille
  • Yritysasiakas
    • Henkilöstökoulutus
    • Asiakaskirje
    • Koulutustarve- ja rahoitusneuvonta
    • Lupakortit
    • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
    • Osaavia opiskelijoita yritykseesi
      • Salpaus-Duuni
    • Rekrytointikoulutus
    • Hyviä esimerkkejä yhteistyöstä
    • Muutosturvapalvelu ja koulutusvelvollisuus
    • Esimies- ja asiantuntijakoulutus
      • Asiantuntijoiden ja esimiesten koulutustarjotin
  • Opiskelija
    • Infopaketti uudelle opiskelijalle
      • Tutkintokohtaiset kustannukset
    • Sähköiset palvelut
      • Elsa Moodle
      • Salpaus-Duuni (Tiitus)
      • Office 365
        • Kirjautuminen Office 365:een
        • Office 365 -mobiilisovellusten määritys
        • Office365 -hyödylliset linkit
      • Käyttäjätunnukset
      • Sähköposti
      • Tietoturva
      • Helpdesk
      • Kirjasto- ja tietopalvelut käytössäsi
      • Langaton verkko
      • Opiskelijan opas
      • IT-tiedotteet
      • Tulostaminen
      • Ohjelmat luokissa
      • Ohjelmien kotikäyttö
      • Oman päätelaitteen hyödyntäminen opiskelussa
    • Koulupäivät ja lukujärjestykset
    • Arviointi ja todistukset
      • Arviointi
      • Arvioinnin oikaisu
      • Opintosuoritusote ja todistukset
      • Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
    • Wilma
    • Tukea oppimiseen
      • Oppimisstudio ja oppimispajat
    • Opiskelun kustannukset
    • Viestintä opiskelijoille
    • Opintojen rahoitus ja opintososiaaliset edut
    • Lomakkeet
    • Vakuutukset kunnossa
    • Opiskelija-, tutor- ja vaikuttamistoiminta
    • Säännöt ja ohjeet
    • Opiskeluhuollon palvelut
      • Opiskeluterveydenhuolto
      • Psykologit
      • Kuraattorit
    • Opiskelijapalaute
    • Opinto-ohjaajat
    • Jatko-opiskelumahdollisuudet ja työllistyminen
    • Opintotoimistot
    • Tule mukaan kilpailutoimintaan
      • Taitaja
      • Taitaja9
      • EuroSkills ja WorldSkills
      • SAKU ry
    • Oppiminen työpaikalla
      • Koulutussopimus
      • Muu työpaikalla järjestettävä koulutus
    • Turvallisuus
    • Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS
  • Palvelut
    • Ravintolat ja kahvilat
      • Ravintola Kulinaari
      • Ravintola Haave
      • Ravintola Kaisla
      • Ravintola Ellen
      • Ravintola Kisälli
      • Ravintola Klusteri
      • Hetki-Shop
      • Ravintolapalvelut Salpauksessa
    • Kysy tuotteita tai palveluita opiskelijatyönä
    • Koira- ja kissahoitola Tassula
    • Kampaamo-, parturi- ja kosmetologipalvelut
      • Hiussalonki Helmi
      • Kauneussalonki Helmi
      • Pikku-Helmi
    • Osta opiskelijatöitä Opinstoresta
    • Vuokraa tilat kokoukseen tai tapahtumapaikaksi
      • Asuntola Asikkalassa
      • Auditoriot ja luentosalit
      • Jokimaan maneesi
      • Liikuntasalit
      • Männikkö ja rantasauna Asikkalassa
      • Ravintola Kulinaari ja opetuskeittiöt
      • Sirkuskeskus
      • Wanha teatteri -näyttämötila
    • Ajoneuvojen ja pienkoneiden huollot opiskelijatöinä
  • Info
    • Uusi ammatillinen koulutus
    • Toiminta ja talous
      • Henkilöstökertomus
        • Salpaus tänään
        • Salpaus – enemmän kuin koulu
        • Vuoden onnistumisia
        • Oppimisen rohkeus
        • Keskeiset tunnusluvut
      • Strategia, säännöt ja ohjeet
      • Toiminnan ja talouden suunnittelu ja seuranta
    • Salpaus-palvelut Oy
    • Uutiskirjeet
    • Päätöksenteko
      • Yhtymähallitus
        • Yhtymähallitus 2018
        • Yhtymähallitus 2017
      • Yhtymäkokous
        • Yhtymäkokous 2018
        • Yhtymäkokous 2017
      • Tarkastuslautakunta
        • Tarkastuslautakunta 2018
        • Tarkastuslautakunta 2017
      • Sidonnaisuudet
    • Medialle
      • Logot
      • Brändi
    • Tutustu Salpaukseen
    • Tule meille töihin
      • Avoimet työpaikat
    • Ota meihin yhteyttä
    • Kampukset
      • Asikkalan kampus
      • Heinolan kampus
      • Jokimaa
      • Kannaksenkatu
      • Lahden keskustakampus
      • Vipusenkadun kampus
    • Hankintailmoitukset
    • Tietosuoja
    • Kehitämme toimintaamme
      • Toimintajärjestelmä ja laadunhallinta
      • Kansainvälinen toiminta
      • Hyvät käytännöt
    • Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
      • PHKK Seniorit ry
    • Hankkeet
/ Palvelut / Ravintolat ja kahvilat / Ravintolapalvelut Salpauksessa

Ravintolapalvelut Salpauksessa

Jaa tämä artikkeli:

  • Jaa Facebookissa(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Jaa Twitterissä(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Jaa LinkedIn:ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
Sekoitetaan aineksia sekaisin suurtalouskeittiössä

Suomessa syödään miljoonia ammattikeittiöiden tuottamia lounasaterioita vuosittain. Ammattikeittiöiden, niin julkisen kuin yksityispuolen, mahdollisuudet vaikuttaa asiakkaiden ruokavalintoihin ja -tottumuksiin ovat suuret. Etenkin maksutonta kouluruokaa tarjoavat ammattikeittiöt ovat isossa roolissa raaka-ainevalintoja tehdessään.

Read information about our Catering Services in English.

Salpaus on yksi Suomen suurimmista ammatillisista oppilaitoksista. Ravintolapalvelut ovat opiskelijoille ja henkilöstölle tärkeä osa päivän hyvinvointia, mutta myös oppimisympäristö ravintola- ja catering-alan opiskelijoille. Salpauksessa valmistetaan päivittäin noin 2300 lounasannosta. Aamuisin tarjolla on salpauslaisille maksutonta luomuhiutaleista tehtyä puuroa.

Koulutuskeskus Salpauksen Ravintolapalveluiden ympäristöohjelmassa otetaan huomioon kestävän kehityksen tavoitteet sekä toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset. Kestävä kehitys on olennainen osa opetusta ja huomioidaan myös muussa toiminnassa, kuten hankinnoissa ja energiansäästötavoitteissa. Sosiaalisen kestävyyden kohdalla nostetaan esille opiskelijaravintoloiden merkitys oppimisympäristönä ja henkilökunnan toimiminen esimerkkinä.

Kotimaista kasvivalkuaista käytetään Salpauksessa usein. Ruuan hyvään makuun myös panostetaan. Niin aikuisille kuin nuorille opiskelijoille on tarjottu mahdollisuus maistaa kotimaisia kasvivalkuaisia, jotka nähdään tärkeänä tulevaisuuden ruokatuotannossa. Tarjolla on esimerkiksi ollut jauheliha-härkäpapulasagnea, stroganoffia härkäpavulla ja jauheliha-hernebolognesea.

Kotimaisista kasvivalkuaisista on kehitetty erilaista reseptiikkaa, joka ovat Jamix ruokapalvelu -ohjelmistossa kaikkien sen käyttäjien saatavilla. Reseptiikkaa kehitetään koko ajan. Kehittämistyötä on tehty jo päättyneessä InnoRuoka-hankkeessa sekä vuoden 2019 alusta alkaneessa Luomussa vara parempi – ruokaa ja digi hyötykäyttöön -hankkeessa. Kehittämistyössä tehty reseptiikka on hyvä työkalu ruokalistan suunnittelussa ja sen avulla voidaan ennakoida raaka-aineiden tarve pidemmälle aikavälille.

Paikallisen ruokatuotannon tukeminen ja lähellä tuotettu ruoka ovat meille Salpauksessa ja kaikille suomalaisille tärkeä asia. Ruokatuotannon jäljitettävyys aina pellolta pöytään asti mahdollistaa myös meille tulevaisuudessa puhtaat ja turvalliset kotimaiset tuotteet.

Monipuoliset ravintolapalvelut Collapse

Salpauksen ravintolat toimivat Asikkalan ja Heinolan kampuksilla sekä Lahdessa keskustakampuksella ja Vipusenkadun kampuksella. Opiskelijat pääsevät kehittämään osaamistaan sekä Salpauksen opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa sekä opetusravintoloissa.

Salpauksessa tarjotaan joka arkipäivä maksuton aamupuuro opiskelijoille ja henkilöstölle. Aamupuuro on jopa niin suosittu, että ravintolan ovilla on jonoa ennen aukeamista. Puuron tarkoituksena on tuoda salpauslaisia syömään saman pöydän ääreen ja tietysti tarjota hyvä startti päivään. Moni ei kotona syö aamupalaa ja osa opiskelijoista matkustaa aamuisin pitkän matkan. Puuro on kotimaista ja luomua.

Salpauslaiset ovat toteuttaneet tarjoiluja myös esimerkiksi Jukolan viestissä Hollolassa, tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla, kansallisessa veteraanipäivässä ja Nordic Business Forumissa. Salpauksen Kyläjuhlat ovat uuden syksyn aloitusjuhla ja myös näissä on ollut tarjolla kokeiluja kotimaisesta kasvivalkuaisesta ja muusta kestävästä ruuasta, kuten järvikalapyörykkä itämaiseen tapaan, aurinkoisia härkispitaleipiä, satokauden juuresohrattoa ja hernehummusta. Nordic Business Forumissa ja tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla on ollut tarjolla Salpauksessa kehitettyä härkäpapupikkuleipiä, joissa on kotimaista härkäpapua.

Kestäviä raaka-ainevalintoja tehtäessä tärkeää on ymmärtää koko ruokaketjun merkitys aina pellolta pöytään asti. Ammattikeittiöiden tulee valmistaa ympäristön kannalta kestävää ruokaa ja niiden on omalla asenteellaan vaikutettava myös asiakkaiden valintoihin. Kehitystyöhön tarvitaan lisää tietoa, taitoa ja ennen kaikkea halua olla vaikuttamassa tulevien sukupolvien mahdollisuuksiin nauttia terveellistä, tasapainoista ja ympäristön kannalta kestävää ruokaa.

Tulevien ammattilaisten oppimisympäristö Expand

Salpauksen opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa sekä opetusravintoloissa kohtaavat opiskelijat ja työelämä. Ravintola- ja catering-alan sekä elintarvikealan opiskelijat työskentelevät Salpauksen ravintolapalveluissa ammattilaisten ohjauksessa. Esimerkiksi kokkiopiskelijat osallistuvat ruuanvalmistukseen ja tulevat leipuri-kondiittorit leipovat leipää leipomossa ja se on tarjolla lounaan yhteydessä. Opiskelijoille tämä on osa ammatillisia opintoja.

Ravintolapalveluissa alan tulevat ammattilaiset pääsevät tutustumaan esimerkkiin kestävästä ruuanvalmistuksesta. Salpauksessa kasvatetaan tulevaisuuden ammattilaisia kestävän kehityksen ajatusmalliin. Heillä on perinteisen ammattikeittiön toiminnan lisäksi mahdollisuus päästä työskentelemään isoihin tapahtumiin.

Kotimainen kasvivalkuainen Expand

Salpauksessa on kehitetty vuodesta 2016 ammattikeittiö- ja leipomoreseptejä kotimaisista kasvisvalkuaistuotteista. Koulutuskeskus Salpaus on kokeillut uusia raaka-aineita ja kehittänyt reseptiikkaa ammattikeittiöprosesseihin sopiviksi. Salpauslaiset ovat halunneet tuoda tietoa ja taitoa niin talon ulkopuoliselle tahoille kuin myös oman talon opiskelijoille, jotka vievät sitä eteenpäin.

Kokeilulla haluttiin tuoda kotimainen kasvivalkuainen kaikkien ruokailijoiden lautaselle, ja antaa mahdollisuus maistaa ja tutustua niihin. Kasvisyöjille on tarjolla monipuolisesti erilaisia kasvisproteiinin lähteitä kuten herneet, linssit, pavut, ja tofu, mutta näistä raaka-aineista ainoastaan kotimaista ruokahernettä käytetään yleisesti hernekeitossa sekä pakasteherneitä salaateissa ja lämpimissä ruuissa.

Kotimainen kasvivalkuainen on suomalaiselle ruokatuotannolle tärkeää. Sen käytön lisäämisen ammattikeittiöissä luo kysyntää. Kasvivalkuaisen käyttö tukee pohjoismaisia ravitsemussuosituksia ja ne ovat hyviä proteiinin lähteitä. Kotimaisen kasvivalkuaisen käyttö pienentää hiilijalanjälkeä ja kustannuksia. Tärkeä näkökulma palkokasvien viljelyssä on biologinen typen sidonta, koska palkokasvit ottavat typpeä suoraan ilmasta ja se vähentää tarvetta väkilannoitetypen käyttöön ja säästää energiaa.

Kotimaisia kasvivalkuaistuotteita on nykyään mahdollista saada ammattikeittiökäyttöön. Aluksi ruuissa käytettiin esimerkiksi ulkomailta tuotua härkäpapua. Pornaisista Arolan tilalta on saatu esimerkiksi keltaista hernettä, härkäpapua ja kokeilueränä kotimaista soijapapua.

Kotimaisesta kasvivalkuaisesta Vege-Grillin tuotteita Expand

Vege-Grilli toteutettiin yhteistyössä InnoRuoka-hankkeen kanssa. Se on toiminut erinomaisena markkinointikanavana kotimaisen kasvivalkuaisen tunnettavuuden lisäämisessä, ja on antanut mahdollisuuden Salpauksen opiskelijoille ja henkilökunnalle tutustua Street-food ruokaan kotimaisesta kasvivalkuaisesta.

Vege-Grillissä tarjolla olleet falafelit ja hummus tehdään perinteisesti kikherneestä. Kokeilulla haluttiin testata, voidaanko keltaista ja kotimaista hernettä käyttää ulkomaalaisen kikherneen sijaan. Falafelejä valmistettiin ensimmäisen kerran Salpauksen kyläjuhliin syksyllä 2017. Suuren yleisön eteen ne vietiin Jukolan viestissä Hollolassa kesäkuussa 2018 ja siellä Vege-Grilli saavutti suuren suosion. Tapahtumaan valmistettiin yhteistyössä opiskelijoiden kanssa 1 000 annosta falafelejä kotimaisesta luomuherneestä.

Sain käteeni pussillisen herneitä ja minulle sanottiin "Anita, ala kehittämään reseptiikkaa."

Anita Kauhala-Antonopoulou, kokki

Kaikki mukaan lähtevät opiskelijat ja opetushenkilöstö ryhmäskuvassa työasut päällä

Opiskelijat työskentelivät itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla

Opiskelija kokeilee rullatuolirataa lähihoitajaopiskelijan ohjaamana

Salpauksen Kyläjuhlissa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa

Jukolan viestin Vege-grillillä työskentelevät henkilöt

Jukolan viestin erikoisuus oli Vegegrilli

Hernehummus ja siemennäkkileipä
Hernehummus ja siemennäkkileipä
Maailman suurin kyläjuhla 25.8 kuva opiskelija Janne Kaukonen
Maailman suurin kyläjuhla 25.8 kuva opiskelija Janne Kaukonen
Juureksia
Juureksia
Falafel työn alla
Falafel työn alla

Lue lisää

EMBLA - Food Awards -sivusto englanniksi

Pohjoismainen joukkoruokailuosaaja -sarjan ehdokkaat englanninkielisellä sivulla

Salpauksen ravintolapalveluiden ympäristöohjelma

Kasvua Hämeessä -sivusto

Kotimaisen kasvivalkuaisen mahdollisuudet ammattikeittiössä, kokki Anita Kauhala-Antonopoulou, Koulutuskeskus Salpaus (Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ravitsemispalveluverkoston tapahtuma, Hyvää Pataa, Jyväskylä 5.-6.6.2018.)

Luomussa vara parempi – ruokaa ja digi hyötykäyttöön -hanke

Kysy meiltä lisää

Marko Viljamaa, ravintolapalvelujohtaja

Jaa tämä artikkeli:

  • Jaa Facebookissa(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Jaa Twitterissä(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Jaa LinkedIn:ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
  • Ravintolat ja kahvilat
    • Hetki-Shop
    • Ravintola Ellen
    • Ravintola Haave
    • Ravintola Kaisla
    • Ravintola Kisälli
    • Ravintola Klusteri
    • Ravintola Kulinaari
    • Ravintolapalvelut Salpauksessa
  • Kampaamo-, parturi- ja kosmetologipalvelut
    • Hiussalonki Helmi
    • Kauneussalonki Helmi
    • Pikku-Helmi
  • Kysy tuotteita tai palveluita opiskelijatyönä
  • Ajoneuvojen ja pienkoneiden huollot opiskelijatöinä
  • Osta opiskelijatöitä Opinstoresta
  • Koira- ja kissahoitola Tassula
  • Vuokraa tilat kokoukseen tai tapahtumapaikaksi
    • Asuntola Asikkalassa
    • Auditoriot ja luentosalit
    • Jokimaan maneesi
    • Liikuntasalit
    • Männikkö ja rantasauna Asikkalassa
    • Ravintola Kulinaari ja opetuskeittiöt
    • Sirkuskeskus
    • Wanha teatteri -näyttämötila

Koulutuskeskus Salpaus

p. 03 828 11 (vaihde)
salpaus@salpaus.fi

Lahti, Heinola ja Asikkala

Ota meihin yhteyttä
Tilaa uutiskirje
Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
Salpaus-palvelut Oy
Tietosuoja
Avoimet työpaikat
Hankintailmoitukset

""