
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
Tarjoilija, baarimestari
Työskenteletkö ravintolassa asiakaspalvelutehtävissä ja haluat syventää osaamistasi sekä ammattitaitoasi? Tule Salpaukseen suorittamaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto. Tutkinnon jälkeen esittelet, suosittelet ja myyt ruokia, juomia ja muita tuotteita ammattimaisesti vaihtelevissa työtilanteissa. Hyvä kielitaito katsotaan tarjoilijan työssä eduksi.
Edellytykset ammattiin
- Alan perusopintoja suoritettuna ja työkokemusta tai pidempiaikainen työkokemus ravintolan asiakaspalvelutyöstä
- Halu täydentää ja syventää ammatillista osaamista
Tutkinnon sisältö
Pakolliset tutkinnon osat:
- Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen, 40 osp
- Baarin asiakaspalvelun osaamisala, Baarityössä toimiminen, 45 osp
- Ravintolan asiakaspalvelun osaamisala, Ruokaravintolassa toimiminen, 45 osp
Valinnaiset tutkinnon osat, 35 osp:
- Cocktailbaarissa toimiminen, 35 osp
- Juhlapalvelussa toimiminen, 20 osp
- Henkilöstöravintolassa toimiminen, 20 osp
- Kahvilan asiantuntijana toimiminen, 35 osp
- Olutravintolassa toimiminen, 35 osp
- Ravintolan tuotteen kehittäminen, 15 osp
- Tilaustarjoilussa toimiminen, 20 osp
- Viinibaarissa toimiminen, 35 osp
Ammatillinen tutkinnon osa perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 10 – 15 osp
Koulutustyyppi
Valitse
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Päiväopiskelu
Opiskelupaikka
Lahti