
Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 10 osp
Haluatko työskennellä tai onko sinulla jo osaamista ruokapalvelutyöntekijän työstä, haluatko oppia lisää ja vahvistaa osaamista?
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti kokonaisuuteen liittyy verkko-opintojen lisäksi työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja lopuksi osoitat osaamisesi näytössä.
Koulutukseen sisältyy myös hygieniaosaamiskoulutus ja verkossa suoritettava ravitsemuspassi.
Tutkinnon sisältö
Opinnot toteutetaan verkko-opintoina ja osaaminen osoitetaan näyttönä.
- ruoka-aineiden, ruokien ja elintarvikkeiden vastaanotto
- ruokien ja lisäkkeiden kuumentaminen tai valmistaminen, ruokien jakaminen tai esille laitto
- palvelu- ja jakelukeittiön asiakaspalvelu
- toimintaympäristön puhtaanapito ja astiahuolto
- hygienia- ja ravitsemuspassi
- työpaikalla hankittava osaaminen ja näyttö
Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus hakeutua työskentelemään palvelu- ja jakelukeittiössä.
Koulutuksen aloitus ja kesto
Aloitus- ja ohjauspäivä 21.9.2023 (Teams).
Opinnot verkko-opintoina 21.9.-15.12.2023.
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
verkko-opiskelu
Opiskelupaikka
Verkkokoulutus