
Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 15 osp
Haluatko oppia tunnistamaan syötäviä kasveja ja valmistamaan niistä erilaisia ruokia. Syvennä osaamistasi ja opiskele käyttämään kasveja ruoanvalmistuksessa.
Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalan ammattilaisille ja kaikille luonnon kasvien hyödyntämisestä kiinnostuneille alan harrastajille.
Tutkinnon sisältö
Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina ja osaaminen osoitetaan näyttönä.
- Luonnon villivihannesten tunnistaminen
- Luonnonkasvien käyttö ruokien ja juomien raaka-aineena
- Ruoka- ja juomatuotteiden ideointi ja valmistus
- Ruoka- ja juomatuotteiden esillepano ja tarjoilu
Koulutuksen aloitus ja kesto
- 20.4.2023 klo 17.00- 20.00, villivihannesten esittelyä ja käyttövinkkejä (Teams verkko-opetus)
- 6.6.2023 klo 15.30-20.30, villivihannesruokien ja -juomien valmistusta opetuskeittiössä, Koulutuskeskus Salpaus, Svinhufvudinkatu 6
- 8.6.2023 klo 16.00-20.00, villiyrttiretki luontoon, Hollola
- 10.6.2023. klo 10.00-16.00, ruokien valmistus jatkuu opetuskeittiössä, Koulutuskeskus Salpaus, Svinhufvudinkatu 6
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Monimuoto-, verkko-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Lahden keskustakampus
Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalan ammattilaisille ja kaikille luonnon kasvien hyödyntämisestä kiinnostuneille alan harrastajille