
Leipomoalan erikoisammattitutkinto
Kondiittorimestari, leipurimestari, leipomoteollisuuden mestari
Haluatko työskennellä leipomoalan esimies- ja tuotekehitystehtävissä? Alan muutoksissa ja kehityksessä mukana pysyminen vaatii uusinta tietoa.
Opiskele Salpauksessa leipomoalan erikoisammattitutkinto ja tutkintonimikkeenäsi voi olla kondiittorimestari, leipomoteollisuuden mestari ja leipurimestari. Voit työskennellä leipomoissa, konditorioissa tai leipomoteollisuudessa.
Tutkinnon sisältö
Leipomoalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.
Tutkinnon pakolliset osat, 60-120 osp
Kondiittorimestari
- Konditoriatuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus
- Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
Leipurimestari
- Leipomotuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus
- Leipomon erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
Leipomoteollisuuden mestari
- Leipomoteollisuuden tuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus
Tutkinnon valinnaiset osat, 60 -120 osp
Kaikkiin valinnaisiin tutkinnon osiin pääset tutustumaan ePerusteet-palvelussa.
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinnot
Koulutusala
Tekniikan alat
Opiskelumuoto
Monimuoto-opiskelu, sisältää jonkin verran opiskelua verkossa
Opiskelupaikka
Lahti, Lahden keskustakampus