
Katu- ja pikaruokapalvelut
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 10 osp
Tule hankkimaan osaamista pikaruokien valmistamisesta, asiakaspalvelusta, hygieniaosaamisesta ja työturvallisuudesta ravintola-alalla ja suorita katu- ja pikaruokapalvelut tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.
Alan työpaikkoja joissa koulutus ja näyttö voidaan toteuttaa, ovat erilaiset pikaruokaravintolat kuten pizzeriat, kebab- ja hampurilaisravintolat, grillit sekä liikenneasemat.
Tutkinnon sisältö
Opinnot toteutetaan verkko-opintoina sekä työpaikalla, ja osaaminen osoitetaan näyttönä.
- Pikaruokien valmistaminen
- Asiakaslähtöinen työskentely
- Puhdasta ruokaa asiakkaille
- Työskentele turvallisesti
ePerusteet
Tutustu ePerusteet-palvelussa tutkinnon osan sisältöön ja Salpauksen toteutussuunnitelmaan.
Teams verkko-opetus alkaen 5.4.2023
- 5.4.2023 klo 14.30 – 17.30, aloitusinfo
- 14.4.2023 klo 12.30 – 15.30, asiakaspalvelu, turvallisuus, hygienia
- 24.4.2023 klo 12.30 – 15.30, pikaruokien valmistus, turvallisuus, hygienia
- 28.4.2023 klo 12.30 – 15.30, asiakaspalvelu, turvallisuus, hygienia
- 2.5.2023 klo 13.30 – 16.00, pikaruokien valmistus, turvallisuus, hygienia
- 12.5.2023 klo 12.30 – 15.30, asiakaspalvelu, turvallisuus, hygienia
- 16.5.2023 klo 13.30 – 16.00, pikaruokien valmistus, turvallisuus ja hygienia
Lähiopetus 25.5.2023 Ståhlberginkatu 4 auditorio
- klo 8.15-16.00, hygieniapassikoulutus
- klo 15.00-16.00, hygieniatesti
Koulutustyyppi
Tutkinnon osat
Koulutusala
Palvelualat
Opiskelumuoto
Monimuoto-, verkko-opiskelu
Opiskelupaikka
Lahti, Verkkokoulutus, Microsoft Teams
Kenelle?
Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat oppia valmistamaan katu- ja pikaruokia ja työskennellä asiakaslähtöisesti, työturvallisesti sekä suorittaa hygieniatestin.