Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa, 15 osp
Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia käyttämään luonnontuotteita ruoka- ja juomatuotteiden valmistuksessa. Se on hyödyllinen sekä alalle hakeutuville että jo ravintola- tai elintarvikealalla työskenteleville, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja asiakaspalvelutaitojaan.
- Koulutustyypit:
- Tutkinnon osat
- Opiskelumuodot:
- Monimuoto, Oppisopimus
- Opiskelupaikat:
- Lahti, keskustakampus
Aiheita tällä sivulla
Millaisia töitä koulutuksen jälkeen voi tehdä?
Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa koulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja valmistaa ruoka- tai juomatuotteita luonnontuotteista. Osaat palvella asiakkaita ammattitaitoisesti ja huolehtia työvuorosi päättämisestä sujuvasti.
Millaista opiskelu on?
Opintojen kesto on viisi kuukautta ja vaihtelee aiemman osaamisesi mukaan. Opintojen alussa suunnittelet tarkemmin opintojesi keston ja etenemisen yhdessä vastuuohjaajasi kanssa. Opinnot sisältävät verkko-opintoja ja lähipäiviä Salpauksen oppimisympäristöissä.
Koulutuspäivät:
- Villivihannesten esittelyä ja käyttövinkkejä 6.5.2025 klo 16.30–20.00 (Teams)
- Villivihannesruokien ja -juomien valmistusta opetuskeittiössä 20.5.2025 klo 15.30–20.30
- Villiyrttiretki luontoon 22.5.2025 klo 16.30–20.00
- Ruokien valmistus jatkuu opetuskeittiössä 24.5.2025 klo 10.00–16.00
- Sienikurssi, maastoretki ja ruoanvalmistusta opetuskeittiössä 6.9.2025 klo klo 9.00–16.00
Tutkinnon osan voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.
Tutustu tarkemmin tutkinnon osan sisältöihin
Kysy lisätietoa:

