

- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ravintolaruokien klassikoita ja tarinoita ruokien taustalla
11.3.2020 klo 16.30 - 19.30

Avaamme opetusravintola Kulinaarin ovet poikkeuksellisesti kahtena iltana keskiviikkona 11.3. ja torstaina 12.3., jolloin voit tulla nauttimaan todellisia ravintolaruokien klassikoita.
Tarjolla on kaksi erilaista menuvaihtoehtoa juomasuosituksineen.
Ravintola Kulinaari palvelee kumpanakin iltana klo 16.30 - 19.30.
Varaa pöytäsi ennakkoon, puh. 044 708 1620, kulinaari@salpaus.fi
Menu 1
Kylmäsavulohitartaria, sokerisuolattua kirjolohta sinappikastikkeen kera ja tomaattisilakoita
***
Tournedos Rossinin tapaan, madeirakastiketta ja pariisinperunoita
***
Crêpes Suzette ja appelsiinilla maustettua Kulinaarin jäätelöä (liekitettyjä)
Kolmen ruokalajin menu 24 euroa.
Menu 2
Riimisuolattua häränfileetä, maalaispateeta ja cumberlandinkastiketta
***
Liekitettyä äyriäiskeittoa
***
Paistettua kuhaa Meuniere, hollandaisekastiketta ja herttuattaren perunaa
***
Romanovin mansikoita ja appelsiinijäädykettä
Neljän ruokalajin menu 29 euroa.
Pöytävaraukset
Jaa tämä tapahtuma: