

- Tämä tapahtuma on mennyt.
Millaisia tekijöitä leipomoissa tulevaisuudessa tarvitaan?
27.5.2021 klo 13.00 - 14.30

Löydämmekö yhdessä ratkaisuja kaikkia mietityttävään kysymykseen? Tule mukaan keskustelemaan tai kuuntelemaan leipomoalalla työskentelevien yhteiseen palaveriin!
Ohjelma
Tervetuloa
- Tarja Laaksonen, opetusalapäällikkö, Koulutuskeskus Salpaus
- Sari Lindroos, lehtori, Koulutuskeskus Salpaus
Puheenvuorot
Millaista työtä tulevaisuudessa ja millaisia tekijöitä tarvitaan?
- Mika Väyrynen, toimitusjohtaja, Suomen Leipuriliitto ry
Miten voimme kehittää työelämän ja oppilaitoksen yhteistyötä?
- Anita Koski, henkilöstön kehittämispäällikkö, Fazer Leipomot Oy
- Kari Sillfors, tuotantojohtaja, Sinuhe Oy
Ajankohtaista elintarvikealan koulutuksesta
- Salpauksen edustajat
Keskustelua tilaisuuden aiheista
Toivomme, että välität viestiä edelleen omassa organisaatiossasi ja tavataan Teamsin välityksellä 27.5.2021. Ennakkoon ilmoittautumista ei tarvita.
Osallistu linkin kautta
Kysy meiltä lisää
Jaa tämä tapahtuma: