

- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomureseptiikkaa ammattikeittiöihin-webinaari
27.5.2021 klo 13.00 - 14.30

Tervetuloa Luomussa vara parempi-hankkeen webinaariin!
Ohjelma
Tervetuloa ja mistä kaikki alkoi
Heli Jurkkola, Luomussa vara parempi hankkeen vastuuhenkilö, Koulutuskeskus Salpaus
Ammattikeittiöiden luomureseptiikka
Anita Kauhala-Antonopoulou, kokki, Koulutuskeskus Salpaus
Luomureseptivideoita kuluttajille
Timo Sairanen, opettaja, Koulutuskeskus Salpaus
Kutsu "villi & luomu päijäthämäläinen lähiruokakatu" -tapahtumaan 26.8.2021
Matkailualan opiskelijat, Koulutuskeskus Salpaus
Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit liittyä mukaan Teams-linkistä. Tervetuloa kuulolle!
Lisätietoja
Jaa tämä tapahtuma: