Makuja luonnosta - ruokakurssi villivihanneksista
Rakastatko luonnossa samoilua? Tutkit mielelläsi kasveja ja olet jo kokeillut nokkosta ja voikukkaa ruoanvalmistuksessa? Haluat oppia tuntemaan uusia kasveja ja haluat löytää lisää vinkkejä niiden käyttöön ruoanvalmistuksessa? Tämä kurssi on juuri sinua varten. Opit tunnistamaan syötäviä kasveja ja valmistamaan niistä erilaisia ruokia. Keittiöpäivien päätteeksi nautimme aterian, jonka olemme valmistaneet luonnontuotteista. Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalan ammattilaisille ja kaikille luonnon kasvien hyödyntämisestä kiinnostuneille alan harrastajille.
Koulutuksen sisältö
- Luonnon villivihannesten tunnistaminen
- Luonnonkasvien käyttö ruokien ja juomien raaka-aineena
- Ruoka- ja juomatuotteiden ideointi ja valmistus
- Esillepano ja tarjoilu
Aikataulu
- 25.4.2024 klo 17.00 – 20.00 Villivihannesten esittelyä ja käyttövinkkejä (Teams)
- 21.5.2024 klo 15.30 – 20.30 Villivihannesruokien ja -juomien valmistusta opetuskeittiössä, Koulutuskeskus Salpaus, Svinhufvudinkatu 6, 15110 Lahti
- 23.5.2024 klo 16.00 – 20.00 Keruuretki luontoon
- 25.5.2024 klo 10.00 – 16.00 Ruokien valmistus jatkuu opetuskeittiössä, Koulutuskeskus Salpaus, Svinhufvudinkatu 6, Lahti
Koulutustyyppi
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Koulutusala
Ravintola- ja catering-ala
Opiskelupaikka
Lahti, Verkkokoulutus
Opiskelumuoto
Päivä- ja iltaopiskelu
Muuta tärkeää
Tarvitset koulutuksen aikana säähän sopivan ulkoiluvaatetuksen ja keittiötyöhön soveltuvan varustuksen.
Koulutuksen jälkeen
Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää luonnosta saatavia villivihanneksia ja yrttejä ruuanvalmistuksessa.
Makuja luonnosta - ruokakurssi villivihanneksista
Aika
25.4.2024 - 25.5.2024, koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina.
Paikka
Lahti, Verkkokoulutus
Osoite
Svinhufvudinkatu 6
Hinta
130 euroa, koulutus on arvonlisäveroton. Laskutus ilmoittautumisajan päätyttyä.
Ilmoittaudu viimeistään
18.4.2024