
Työelämässä oppimisen ohjaus - ravintola- ja catering-ala
Täsmäkoulutus ravintola- ja catering-alan työpaikoille työelämässä tapahtuvan oppimisen ohjaukseen ja osaamisen arviointiin
Haluatko päivittää tai kehittää osaamistasi opiskelijoiden ohjauksessa ja osaamisen arvioinnissa työpaikalla? Tunnetko voimassa olevan lainsäädännön ja määräykset? Tule hankkimaan ajantasaiset tiedot Koulutuskeskus Salpaukseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen tavoite
Koulutus on tarkoitettu työpaikkaohjaajille ja henkilöstölle, jotka ohjaavat ammatillisen koulutuksen opiskelijoita työelämässä. Koulutuksessa tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja osaa suunnitella ja toteuttaa työelämässä tapahtuvaa oppimista sekä arvioida osaamista. Koulutus on suunnattu ja suunniteltu erityisesti ravintola- ja catering-alan yritysten ja toimipaikkojen henkilöstölle.
Koulutuksen toteutus
Koulutukseen sisältyy 2 x 2 tunnin koulutuskertaa.
1. koulutuskerta, työelämässä oppiminen, työpaikkaohjaajan tehtävät ja roolit
- uudistunut ammatillinen koulutus
- lainsäädäntö
- työpaikkaohjaajan tehtävät ja roolit
- ohjattavan opiskelijan lähtötilanteen selvitys
- työelämässä oppimisen suunnitelma
- yhteistyö oppilaitoksen kanssa
2. koulutuskerta, osaamisen arviointi
- ammattitaitovaatimukset/tutkinnon perusteet
- näytön suunnittelu, toteutus ja arviointi
- arviointikeskustelu
- arvioinnin tarkistaminen ja oikaisu
Koulutustyyppi
Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Koulutusala
Ravintola- ja catering-ala
Opiskelupaikka
Lahti, Heinola, Asikkala, Verkkokoulutus
Opiskelumuoto
Päiväopiskelu, verkko-opiskelu
Muuta tärkeää
Työelämässä oppimisen ohjaus - ravintola- ja catering-ala
Aika
Sovi ajankohta koulutuksen järjestäjän kanssa.
Paikka
Lahti, Heinola, Asikkala, Verkkokoulutus
Hinta
Koulutus on maksuton.