Fazer Food Services Oy tai tuttavallisemmin Fazer teki tiivistä yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa Lahdessa järjestettyjen MM-kisojen aikana. Aiemmin organisaatiot ovat tehneet yhteistyötä muun muassa työssäoppimisten ja -harjoittelujen parissa. Tällä kertaa Salpaus mahdollisti Fazerille tukikeittiön aivan kisa-alueen tuntumasta. Fazerin asiakkuuspäällikkö Ritva Junnila kertoo, että yhteistyö oli helppo aloittaa kun neuvotteluja käytiin tuttujen henkilöiden kanssa.
- Olimme muissa asioissa tekemisissä Salpauksen kanssa ja minä sitten kysyin, että voisimmeko vuokrata heiltä keittiön. Salpauksessa on hienot keittiötilat ja sijainti osui loistavasti kisa-alueen viereen, Junnila kertoo.
Fazer valmisti keittiöissä päivittäin useita tuhansia annoksia kuljetettavaksi eri ravintoloihin kisa-alueelle. Parhaimmillaan toimituksia tehtiin jopa 8 000 annoksen verran päivässä. Apuna heillä oli hotelli-ravintola- ja cateringalan ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Fazerin keittiöpäällikkö Mikko Laaksonen oli erittäin tyytyväinen opiskelijoiden reippaaseen asenteeseen.
-Kiva, että ovat olleet täällä ja toivottavasti ovat itsekin tykänneet. Paljon oli muuttuvia tilanteita, mutta niinhän niitä on työelämässäkin, Laaksonen lisää.
Laaksonen puhuu Salpauksen tiloista muutenkin hyvin positiiviseen sävyyn.
-Tilat olivat oikein loistavat, vaikka tietenkin pienemmät kuin meillä. Täällä on todella mukavaa henkilökuntaa ja opiskelijoita, Laaksonen toteaa hymyillen.
LISÄTIETOJA
Hely Korpela
hely.korpela[@]www.salpaus.fi
Teksti:
Kuvat: Tytti Myöhänen
Kategoriassa: Työelämätarina
Jaa tämä artikkeli: