Aikuisten koulutus - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Puuala > Aikuisten koulutus

​Aikuisten koulutus

Koulutuskeskus Salpauksella on pitkät perinteet puualan aikuiskoulutuksessa.  Pitkäjänteinen työmme on palkittu sillä, että olemme saaneet Opetushallituksen auditoinnissa arvosanan kiitettävä 3 näyttötutkintojen järjestämisestä.

Voit suorittaa puualan perustutkinnon, prosessiteollisuuden perustutkinnon, prosessinhoitaja, puusepänalan ammattitutkinnon sekä puuseppämestarin erikoisammattitutkinnon.

Tutustu aikuiskoulutuksen rahoitusmuotoihin sekä aikuisopiskeluun.

Perinteisen teollisuuspuusepäntyön lisäksi olemme erikoistuneet mm. cnc-osaamiseen (käytössämme on uusi 5-akselinen cnc-kone 4 –akselisen lisäksi), kalusteiden valmistamiseen ja asentamiseen, sisustustöihin sekä myyntiin (asiantuntija).

Työnjohdollista koulutusta tarjoaa tekniikan erikoisammattitutkinto, joka koostuu päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta ja sen osa-alueista sekä pitkäjänteisestä prosessinhallinnasta ja projektin läpiviemisestä.

Teemme jatkuvaa yhteistyötä työelämän toimijoiden kanssa ja räätälöimme henkilöstö- ja täydennyskoulutuksia yritysten tarpeisiin. Järjestämme myös työntekijöille ja työnantajille näyttötutkintoihin liittyvää arvioijakoulutusta.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx