Karri Naakka, Market Media Oy - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Päijät-Hämeen YES-keskus > YES-kummit > Karri Naakka, Market Media Oy

Karri Naakka 

 
Henkilökohtaiset tiedot   Karri_Naakka_web_pieni.jpg                          
Karri Naakka, 42-vuotias lahtelainen yrittäjä.

Koulutus ja työkokemus
Olen koulutukseltani insinööri.
Luen myös MBA tutkintoa Jyväskylän Yliopistolla.
Toimin ennen yrittäjäksi ryhtymistä mm. erilaisissa teollisuuden johtotehtävissä, projektipäällikkönä sekä osto- ja myyntitoiminnoissa suomessa,
Baltiassa ja Venäjällä. Olen ollut myös ulkomaankomennuksella Malesiassa.

Lyhyesti tiedot yrityksestä
Marketmedia Oy digitalisoi myymälämarkkinointia. Rakennamme ja ylläpidämme digitaalisia mediaverkkoja ostohetkelle sekä tuotamme niihin liittyviä palveluita. Suunnittelemme ja toimitamme tekniikan, teemme digitaalista mainontaa asiakkaidemme näyttöruutuhin ja kosketusnäyttöihin sekä hoidamme keskitetysti näyttöjen ylläpidon ja sisältöpäivitykset. Suunnittelemme ja toteutamme myös jonkin verran myymäläkonsepteja.

Asiakkaitamme ovat lähinnä isot ketjuyritykset ja tavaramerkit kuten Veikkaus, Tikkurila, Starkki, Intersport, Lehtipiste, Suomalainen Kirjakauppa, Tervemedia (apteekeissa) ja Stockmann.

Yrityksemme työllistää 14 henkilöä ja yrityksemme on toiminut vuodesta 2004.

Mistä sait kipinän aloittaa yrittäjänä?
Halusin yrittäjäksi. Liikeidealla ei ollut väliä. Tuttavan kanssa lähdimme systemaattisesti ideoimaan ja etsimään erilaisia liikeideoita, jotka olisivat kannattavia. Kävimme läpi kymmenittäin erilaisia ideoita kunnes päädyimme digitaalisten mainoslaitteistojen myyntiin ja perustimme siihen yrityksen. Sekään ei kuitenkaan toiminut ja olimme pakotettuja muuttaamaan liikeideaamme, olimmehan jo yrittäjiä emmekä halunneet takaisin ”oikeisiin töihin”. Päädyimme perustamaan oman mediakanavan suomalaisiin apteekkeihin ja siitä lähti nykyisen Marketmedian kehityspolku. Hassua sinänsä, nykysin emme enää myy media-aikaa vaan erilaisia medialaitteita ja ennenkaikkea niihin liittyviä myyntiä edistäviä palveluita.
 
Miten haluat toimia YES-kummina?
Voin kertoa esimerkiksi tuotteistuksesta ja hinnoittelusta. Myös myynti – ja tilaustoimitusprosessin kuvaus onnistuu. Voin kertoa myös yrittäjyydestä itsestään, minkälaista on olla yrittäjänä ja miten yrittäjänä jaksaa. Liikeidean merkityksestäkin minulla on omakohtaista kokemusta aika paljon.

Kohderyhmä
Kohderyhmänä mieluiten 2. asteen ammatilliset opiskelijat sekä lukiolaiset, ammattikorkeakouluopiskelijat ja yliopisto-opiskelijat. Nuori Yrittäjyys opinto-ohjelmien leireille ja messuille tulen myös mielelläni esimerkiksi tuomariksi. 

Motto
"Parempi tehty kuin täydellinen" 
 
marketmedia_tunnus2009_web.jpg
 
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx