Lisätietoja - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Opiskelijapalveluiden yhteystiedot

Opiskelijapalveluiden yhteystiedot

 

Opintotoimisto

Opintotoimistoista saat apua ja neuvoja opiskeluusi liittyvissä asioissa kuten esimerkiksi koulumatka- ja opintotukiasioissa. Opintotoimistosta saat myös erilaiset opiskeluun liittyvät todistukset, opiskelijakortin, opintosuoritusotteen ja tietoa oppilaitoksen toiminnasta.

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaajat tukevat, palvelevat ja ohjaavat opiskelun suunnittelussa, opiskelutaitojen kehittämisessä, ammatillisessa suuntautumisessa sekä opintojen jälkeisissä jatko-opiskeluun tai työelämään sijoittumisessa, suunnittelussa ja uranvalinnassa.

Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon tavoitteena on tukea terveyttäsi, hyvinvointiasi ja opiskelukykyäsi. Palvelut ovat luottamuksellisia ja pääsääntöisesti sinulle maksuttomia.

Kuraattori

Kuraattorilta saat opiskeluajan toimeentuloon ja opintojen rahoitukseen liittyviä neuvoja. Hänen kanssaan voit keskustella luottamuksellisesti myös henkilökohtaisista asioista. Kuraattori neuvoo myös asumiskysymyksissä.

Palveluohjaaja

Palveluohjaaja tarjoaa lyhytaikaista keskustelutukea vaikeissa elämäntilanteissa oleville opiskelijoille. Keskustelutukea esimerkiksi mielenterveyteen, jaksamiseen, päihteisiin tai kriiseihin liittyen.

Psykologi

Psykologi tarjoaa opiskelijoille tukea vaikeissa elämäntilanteissa ja mielenterveysongelmissa. Hän myös avustaa oppimisvaikeuksien tunnistamisessa ja niissä tukemisessa.

Opiskelijatoiminta

Salpauksessa opiskelijat osallistuvat ja vaikuttavat aktiivisesti yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Kehittämistoiminnan painopisteenä ovat mm. opiskelijoiden vaikuttamismahdollisuudet ja palautejärjestelmä, opiskelijatapahtumat sekä tutor- ja opiskelijakuntatoiminta.

Opiskelija-asuntola

Salpauksella on opiskelija-asuntola Asikkalassa.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx