Kilpailutoiminta - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Opiskelijalle > Opiskelun arki > Kilpailutoiminta

Kilpailutoiminta

Kilpailutoiminta on tärkeä osa Salpauksen toimintaa, josta hyötyvät kaikki opiskelijat. Kilpailutoiminnan avulla kehitetään ammatillisen koulutuksen tasoa ja opiskelijoiden ammattitaitoa – useimmat opiskelijat valmentautuvat kilpailuihin huolella etukäteen ja haluavat menestyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Ammattitaidosta kisattaessa kyse on ennen kaikkea itsensä voittamisesta eikä kilpailusta toisia vastaan. Jo valmennukseen ja kilpailuun osallistuminen on valtava voitto ja hieno kokemus.

Salpauksen opiskelijoita osallistuu eri kilpailumuotoihin ammatti-, kulttuuri- ja liikuntakilpailuissa Suomessa ja ulkomailla.


SAKUStars -kulttuurikilpailut

SAKUstars on ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu, joka antaa sinulle mahdollisuuden tuoda esiin taitoja, jotka eivät näy opiskelun arjessa. Tärkeää on osallistumisen rohkeus ja itsensä voittaminen.

Kilpailut järjestetään ympäri Suomea ammatillisissa oppilaitoksissa ja SAKU ry tukee ja koordinoi kilpailutoimintaa. SAKUstars järjestetään keväisin ja ilmoittautuminen on alkuvuodesta. Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikan päällä suoritettaville tehtäville.

Kilpailuihin osallistuu vuosittain yli tuhat opiskelijaa ympäri Suomea ja osallistuvia oppilaitoksia on useita kymmeniä. Varsinaisessa tapahtumassa kilpailijoita on mukana arviolta noin 600.

Kilpailulajeina ovat kuvataiteet, valokuvaus- ja kuvankäsittely, videot, laulu, soittimet, näyttämötaide, lausunta, kirjoitus, tanssi ja shakki. Löydä oma lajisi ja tule mukaan SAKUstars:in hurmaan!


SAKUn urheilukilpailut

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry edistää työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa liikunnan ja kulttuurin keinoin. 

Saku ry mm. järjestää ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille urheilukilpailuja. Vaihtoehtoja on sekä pojille että tytöille. Voit osallistua joukkuepeleihin turnauksineen tai yksilölajien kilpailuihin. Käynnissä olevan lukuvuoden opiskelijoille suunnatut kisatapahtumat näet kilpailukalenterista

Kerro liikunnanopettajallesi, jos haluat osallistua SAKU ry:n opiskelijoille suunnattuihin kisatapahtumiin ja pyydä vaikka kaverisikin mukaan. Salpaus kannustaa ja tukee aktiivisesti opiskelijoita osallistumaan SAKUn kisatapahtumiin.


Skills Finland

Skills Finland ry on yhdistys, joka edistää kotimaisen ammatillisen koulutuksen ja osaamisen arvostusta.

Haluatko maailman parhaaksi?

Skills Finland valmentaa nuoria ammattitaidon MM-kilpailuihin. Testaa olisiko sinussa ainesta valmennukseen: www.maailmanparas.fi 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx