Kansainvälisyys - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Opiskelijalle > Opiskelun arki > Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

Salpauksen kansainvälinen toiminta valmentaa toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä ja kansainvälistyvillä työmarkkinoilla. Toiminta on avointa kaikille Salpauksen opiskelijoille. Riittää että olet oma-aloitteinen ja velvollisuuksistaan huolehtiva opiskelija, joka uskaltaa rohkeasti käyttää hankkimaansa kielitaitoa.

Vuosittain osa Salpauksen opiskelijoista suorittaa 4-8 viikon mittaisen työssäoppimisjakson tai opiskelujakson ulkomailla. Kansainvälisissä oppilaitoksissa tai työpaikoilla tapahtuvat oppimisjaksot on pääasiassa tarkoitettu toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoille, koska useimmissa kansainvälisen vaihdon kohteissa edellytetään opiskelijan jo hallitsevan oman alansa perustiedot ja -taidot.

Ulkomailta Salpaukseen saapuvat opiskelijat, opettajat ja muut vieraat tuovat puolestaan monikulttuurisia vivahteita oppilaitoksemme arkeen. Voit toimia ulkomaisten vaihto-opiskelijoidemme tutorina, avustaa kansainvälisissä seminaareissa, hakea työssäoppimaan ulkomaille tai suorittaa opintojaksoja ulkomaisessa oppilaitoksessa.

Kansainvälisen työssäoppimisen kautta laajennat näkökulmaa omaan ammattialaasi ja ammattitaitoosi – ja saat valmiuksia hakeutua opintojesi jälkeen kansainvälisille työmarkkinoille. Kansainvälinen toiminta parantaa kielitaitoa ja motivoi sen syventämiseen. Lisäksi saat roppakaupalla uusia kokemuksia!

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx