Luonnontieteiden ala - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Hakijalle > Tutustu tutkintoihin > Luonnontieteiden ala

Luonnontieteiden ala

Luonnontieteiden alalta valmistuu datanomeja, joilla on liiketaloudellista osaamista sekä taito hallita tietotekniikkaa. Tietotekniset haasteet ratkaistaan pitkäjänteisellä ja asiakasystävällisellä otteella. Laita datat ja bitit ojennukseen!
 
• Datanomi

Tieto- ja viestintätekniikka, ICT

​DatanomiKevään yhteishaussa 2017.

Ei kevään suorahaussa 2017.

Kiinnostaisiko haastava ammatti tietotekniikka-alalta? Datanomina koulutat, avustat ja neuvot yrityksen muita työntekijöitä sekä tarvittaessa perustat, ylläpidät ja kehität tietoverkkoja tai tuotat verkkopalveluja. Selviät myös pienimuotoisista ohjelmointia vaativista tehtävistä. Datanomin työ edellyttää sinulta joustavuutta ja kykyä toimia paineenkin alla asiakkaiden toiveet huomioiden. Työssä tarvitset myös kielitaitoa, sillä sovellukset ja ohjeet ovat usein englanniksi.

 

Opiskelu antaa sinulle ICT-alan perustiedot ja -taidot. Koulutuksessa painotetaan erityisesti yritysten ja julkishallinnon sovellus- ja mikrotuessa tarvittavia valmiuksia. Datanomin koulutus tarjoaa sinulle myös hyvän ponnahduslaudan it-alan monipuolisiin tehtäviin.

 

Datanomina voit työskennellä esimerkiksi tietojärjestelmien ja ohjelmistojen määrittely-, suunnittelu-, toteutus-, testaus- ja ylläpitotehtävissä. Vaihtoehtona myös tietotekniikka-alan myyntitehtävissä toimiminen. Tähän tutkintoon hakijoille järjestetään pääsykoe.

 

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx