Kotisivu - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Hakijalle > Tutustu tutkintoihin > Liiketalouden ja hallinnon ala

Liiketalouden ja hallinnon ala

Liiketalouden ja hallinnon työtehtävät ovat suureksi osaksi asiakaspalvelua. Työtehtävissä tarvitaan esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, talousosaamista sekä kykyä hyödyntää erilaisia viestintävälineitä ja tietotekniikkaa. Salpauksesta valmistuu luovia liiketoimintaosaajia kahdelta paikkakunnalta: Lahdesta ja Heinolasta. Astu bisnekseen ihmisten keskelle!

• Merkonomi


Kauppa ja hallinto

​MerkonomiKevään yhteishaussa 2017.
Kevään suorahaussa 2017.

Merkonomina sinusta on moneen työhön, sillä alan ammattilaisia toimii taloushallinnon, toimistopalvelujen sekä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä ja yrittäjinä. Perustaitojasi ovat esiintymiskyky ja kirjallinen ilmaisutaito.

 

Opinnoissa ensimmäisenä vuonna keskitytään liiketalouden perusosaamiseen. Sen jälkeen voit hakeutua oman mielenkiintosi mukaisesti asiakaspalvelun ja myynnin tai talous- ja toimistopalvelujen osaamisalaan. Opiskelua suunnitellessa kannattaa muistaa, että vieraiden kielten hyvä osaaminen lisää työmahdollisuuksiasi.

 

Merkonomina työllistyt osaamisalavalinnastasi riippuen esimerkiksi myyjän, somistajan, myyntineuvottelijan, myyntisihteerin, kirjanpitäjän, reskontranhoitajan, laskuttajan tai palkanlaskijan työtehtäviin.

 
Koulutustarjonta, kauppa ja hallinto 
Paikkakunta: Lahti ja Heinola
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx