Kotisivu - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Hakijalle > Tutustu tutkintoihin > Humanistinen ja kasvatusala

Humanistinen ja kasvatusala


Humanistisella ja kasvatusalalla opiskellaan Salpauksessa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Keskeistä on eri-ikäisten ihmisten monipuolinen ohjaaminen ja kasvun tukeminen. Tässä työssä tarvitaan erityisesti ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Kouluttaudu ohjauksen ammattilaiseksi!

• Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja

​Nuoriso- ja vapaa-aika

​Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaKevään yhteishaussa 2017.
Kevään suorahaussa 2017.
Reippaita ja sosiaalisia, hyvät vuorovaikutustaidot omaavia henkilöitä, jotka aktiivisesti haluavat kehittää toimintaansa, kaivataan nuoriso- ja vapaa-ajan alalle!

 

Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajana saat suunnitella, toteuttaa ja ohjata yhteisöllistä toimintaa ja palveluja eri-ikäisille ja eri kulttuuritaustaisille ihmisille. Työ on vuorovaikutteista ihmissuhdetyötä, joka edellyttää sinulta aktiivisuutta ja vahvaa kiinnostusta ihmisen kasvuun ja kehitykseen sekä sosiaaliseen kanssakäymiseen.

 

Opiskelussa käydään läpi ohjaajuuden ja ohjauksen eri menetelmiä ja harjoitellaan ohjaustilanteissa toimimista. Lisäksi treenataan kirjoittamista ja esittämistä yksin ja ryhmässä. Työssäoppimisjaksoilla pääset soveltamaan opittua käytännössä.

 

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajat voivat työskennellä järjestöjen, kuntien, seurakuntien, yritysten tai muiden yhteisöjen palveluksessa tai itsenäisenä ammatin harjoittajana.

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx