Opiskelijavalinta ja opiskelupaikan vastaanottaminen - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Nuoret > Hakijalle > Opiskelijavalinta > Opiskelijavalinta ja opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelijavalinta ja opiskelupaikan vastaanottaminen

 

Opiskelupaikan vastaanottamisen tai peruuttamisen teet kirjallisesti sinulle postitettavan valintakirjeen mukana toimitettavalla lomakkeella.

Palauta täytetty lomake siinä mainittuun postiosoitteeseen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin annettuun määräaikaan mennessä. Mikäli et ole palauttanut lomaketta määräaikaan mennessä, menetät opiskelupaikkasi varasijalta valitulle hakijalle.

Kevään 2017 yhteishaussa valittujen hakijoiden ja suorahaussa hakeneiden on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 29.6.2017. Palauta lomake joka tapauksessa, otat opiskelupaikan vastaan tai et.  

Voit myös tuoda lomakkeen suoraan Svinhufvudinkatu 10:n (1. krs) hakutoimistoon Lahdessa tai jättää pääsisäänkäynnin yhteydessä olevaan postilaatikkoon. Hakutoimisto on avoinna koko kesän maanantaista torstaihin kello 9-15 ja perjantaisin kello 9-15. 
 
Opiskelijaksi ottaminen on ehdollinen siihen saakka, kunnes koulu- ja työtodistuksesi sekä tarvittaessa lääkärintodistuksesi ja antamiesi tietojen oikeellisuus on koulutuksen järjestäjän toimesta tarkistettu.
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx