Esittely - Maahanmuuttajakoulutus - Koulutuskeskus Salpaus

Esittely

Oletko maahanmuuttaja, ja haluat opiskella Suomen kieltä, kulttuuria tai työelämätietoutta? Maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen hakeudut TE-toimiston kautta. Suomen kielen ja kulttuurin iltaryhmiin pääset mukaan ilmoittautumalla opintotoimistoomme.  Katso tarkempi ohjelma näiltä sivultamme. Koulutuksemme ovat varsin suosittuja, muista varata paikkasi pian!

 Muistathan, että meiltä on mahdollisuus tilata myös räätälöityä suomen kielen yksityis- ja pienryhmäopetusta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Oletko kiinnostunut kehittämään monikulttuurisuusosaamista työelämässä?Koulutuskeskus Salpauksen palvelut on suunniteltu niin yksittäisille henkilöille kuin organisaatioillekin. Asiakkaitamme ovat olleet mm. sosiaali- ja terveysalan organisaatiot, maahanmuuttajia rekrytoivat sekä ulkomaille toimintaansa laajentavat yritykset. 

Olemme kouluttajina kokeneita, mutta samalla ajassa kiinni uteliaina ja innostavina.  Salpauksen hyvin varusteltujen luokkahuoneiden ja kielistudioiden lisäksi koulutamme vaikka metalliverstaan kahvihuoneessa. Valitaan yhdessä sopiva ajankohta sekä oppimisympäristö – toimimme myös verkossa. 

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx