Nuorten koulutus - Laboratorioala - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Laboratorioala > Nuorten koulutus

Nuorten koulutus

Laborantin tehtävät antavat mahdollisuudet laaja-alaiseen tutkimustekniikkaan erilaisilla menetelmillä ja laitteilla. Koulutus soveltuu hyvin alasta kiinnostuneille peruskoulun ja ylioppilastutkinnon suorittaneille sekä toimii ponnahduslautana jatkokoulutukseen. Koulutus antaa hyviä mahdollisuuksia toimia laboranttina tutkimus-, testaus-, laadunvalvonta- ja tuotekehitystehtävissä.

Työtehtävänä voivat olla biokemialliset, geenitekniset, mikrobiologiset, kemialliset tai fysikaaliset määritykset aistinvaraisesti tai testauslaitteilla tehtyinä analyyseinä. Työ on siten tarkkaa ja edellyttää huolellisuutta, virheetöntä suoritusta ja hyvää työtekniikan hallintaa.  Analyysien ja laitteiden kehittyminen sekä alan kansainvälistyminen, toiminta erilaisissa ympäristöissä edellyttää usein kielitaitoa ja alan jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Koulutus edellyttää sinulta myös turvallisuuden, laadun ja puhtauden huomioimista kaikissa tehtävissä ja toimintaympäristöissä. Sinulla on mahdollisuus suorittaa koulutuksen aikana ylioppilastutkinto. Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjaksot, jotka toteutetaan alan erilaisissa työpaikoissa kotimaassa tai sopimuksen, kiinnostuksen tai kyvykkyyden mukaisesti ulkomailla.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx