Hotelli-, ravintola- ja cateringala - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Hotelli-, ravintola ja cateringala

Hotelli-, ravintola- ja cateringala

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisena palvelet asiakkaita arjessa ja juhlassa. Koulutuskeskus Salpauksessa alan opetukseen kuuluu oleellisesti oppiminen aidoissa asiakastilanteissa: työpaikoilla ja omissa  opetusravintoloissa ja -kahviloissa.

Koulutuskeskus Salpaus järjestää alan peruskoulutusta Lahdessa ja Heinolassa. Aikuisilla ja työyhteisöillä valinnanvaraa riittää viinikurssista erikoisammattitutkintoihin. Henkilöstökoulutus voidaan myös räätälöidä sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Ajankohtaista


Uutinen

Salpauksesta 2.6.2017 valmistuneet »1.6.2017

Perjantaina 2.6.2017 tai edellisen valmistumispäivän jälkeen Koulutuskeskus Salpauksesta valmistuneet opiskelijat.»Lue lisää...
Uutinen

Salpauksesta 21.4. valmistuneet »21.4.2017

Salpauksesta perjantaina 21.4.2017 tai edellisen valmistumispäivän jälkeen valmistuneet. »Lue lisää...
Työelämätarina

Salpauksen tilat muovautuvat isommankin yrityksen tarpeisiin »6.4.2017

Salpaus mahdollisti Fazerille tukikeittiön aivan kisa-alueen tuntumasta. Fazerin asiakkuuspäällikkö Ritva Junnila kertoo, että yhteistyö oli helppo aloittaa kun neuvotteluja käytiin tuttujen henkilöiden kanssa. »Lue lisää...
Uutinen

Lukuvuoden 2017-2018 aloitus »5.4.2017

​Salpauksen lukuvuosi 2017 - 2018 alkaa torstaina 10.8.2017. »Lue lisää...
Uutinen

Yhteistyössä kohti uusia kansainvälisiä työssäoppimispaikkoja »21.3.2017

Salpauksessa on parhaillaan vieraana 13 opiskelijaa belgialaisesta Provinciaal Instituut voor Secundair Onderwijs (PISO) -oppilaitoksesta. »Lue lisää...
Uutinen

MM-kisat mahdollistivat kokemuksia ja kontakteja nuorille »17.3.2017

​Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat toivat osaamistaan esiin Lahden MM-kisoissa sekä tarjoamalla erilaisia palveluita kisa-alueen välittömässä läheisyydessä.»Lue lisää...
Uutinen

Salpauksen ravintolapalveluissa lomaillaan vasta MM-kisojen jälkeen »21.2.2017

Keskustakampuksella MM-kisojen aikana avoinna ovat Koo-kuppila Kampus 1, Ravintola Kulinaari sekä Hetki-Shop. »Lue lisää...
Uutinen

Salpauksesta valmistuneet 20.1.2017 »20.1.2017

Salpauksesta perjantaina 20.1.2017 tai edellisen valmistumispäivän jälkeen valmistuneet.»Lue lisää...
Uutinen

Salpauksen kokkiopiskelijat valmistavat jouluruokaa vähävaraisille lapsiperheille »15.12.2016

Salpauksen kokkiopiskelijat halusivat joulun kunniaksi auttaa vähävaraisia lapsiperheitä lahjoittamalla heille itse tehtyjä jouluruokia. »Lue lisää...
Uutinen

Opiskelijoiden innostus on tarttuvaa - dieettikokin erikoisammattitutkinto oppisopimuksella »22.11.2016

Tuotekehityksellä tulevaisuuteen –nimisen dieettikokin erikoisammattitutkinnon tavoitteena on syventää ja päivittää ruokapalveluiden erityisruokavalio-osaamista sekä taata niiden turvallisuus, laatu ja kustannus-tehokkuus. »Lue lisää...
Kaikki alan jutut Tilaa RSS-syöte
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx