Hotelli-, ravintola- ja cateringala - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Hotelli-, ravintola ja cateringala

Hotelli-, ravintola- ja cateringala

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisena palvelet asiakkaita arjessa ja juhlassa. Koulutuskeskus Salpauksessa alan opetukseen kuuluu oleellisesti oppiminen aidoissa asiakastilanteissa: työpaikoilla ja omissa  opetusravintoloissa ja -kahviloissa.

Koulutuskeskus Salpaus järjestää alan peruskoulutusta Lahdessa ja Heinolassa. Aikuisilla ja työyhteisöillä valinnanvaraa riittää viinikurssista erikoisammattitutkintoihin. Henkilöstökoulutus voidaan myös räätälöidä sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Ajankohtaista


Uutinen

Salpauksen ravintolapalveluissa lomaillaan vasta MM-kisojen jälkeen »21.2.2017

Keskustakampuksella MM-kisojen aikana avoinna ovat Koo-kuppila Kampus 1, Ravintola Kulinaari sekä Hetki-Shop. »Lue lisää...
Uutinen

Salpauksesta valmistuneet 20.1.2017 »20.1.2017

Salpauksesta perjantaina 20.1.2017 tai edellisen valmistumispäivän jälkeen valmistuneet.»Lue lisää...
Uutinen

Salpauksen kokkiopiskelijat valmistavat jouluruokaa vähävaraisille lapsiperheille »15.12.2016

Salpauksen kokkiopiskelijat halusivat joulun kunniaksi auttaa vähävaraisia lapsiperheitä lahjoittamalla heille itse tehtyjä jouluruokia. »Lue lisää...
Uutinen

Opiskelijoiden innostus on tarttuvaa - dieettikokin erikoisammattitutkinto oppisopimuksella »22.11.2016

Tuotekehityksellä tulevaisuuteen –nimisen dieettikokin erikoisammattitutkinnon tavoitteena on syventää ja päivittää ruokapalveluiden erityisruokavalio-osaamista sekä taata niiden turvallisuus, laatu ja kustannus-tehokkuus. »Lue lisää...
Uutinen

Salpauksesta valmistuneet 18.11.2016 »18.11.2016

Salpauksesta perjantaina 18.11.2016 tai edellisen valmistumispäivän jälkeen valmistuneet.»Lue lisää...
Uutinen

Tule herkuttelemaan Hetki-Shopin kahvila-myymälään »4.11.2016

Tule Salpauksen Kulinaaritalossa sijaitsevaan Hetki-Shopiin kahville, lounaalle tai ostamaan tuoreita herkkuja kotiin vietäväksi.»Lue lisää...
Uutinen

Valion vierailulla syntyi paljon herkullisia messutarjottavia »29.9.2016

Torstaina 22.9.2016 Salpauksen Kulinaaritalossa oli jälleen vilkas iltapäivä, kun Valion ammattilaiset järjestivät yhdessä opiskelijoiden kanssa messutapahtuman.»Lue lisää...
Uutinen

Yrittäjän päivä aiheutti hyvää pöhinää Kulinaaritalossa »9.9.2016

Salpauksessa järjestettiin maanantaina 5.9.2016 Yrittäjän Päivän kunniaksi opiskelijoiden ja yritysten kohtaamistilaisuus ravintola Kulinaarissa. Tilaisuuden lähtökohtana oli edistää koulun ja työelämän välistä yhteistyötä.»Lue lisää...
Uutinen

Tuotekehittäjä luo tuottavuutta kehittämällä »18.8.2016

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto kannustaa rohkeaan kehittämiseen, uudenlaisiin tapoihin toimia sekä uusien tuotteiden ja palveluiden käynnistämiseen työpaikoilla.»Lue lisää...
Opiskelijatarina

Kokkiopiskelija valmentautuu WorldSkills-kisoihin »21.6.2016

18-vuotiaalla Arttu Ahosella on kiinnostava syksy tiedossa, sillä hänet on juuri valittu seitsemän opiskelijan valmennusryhmään, josta yksi lähtee edustamaan Suomea Abu Dhabin WorldSkills-kisoihin syksyllä 2017.»Lue lisää...
Kaikki alan jutut Tilaa RSS-syöte
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx