Ohjeet ja yhteystiedot - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Esittely > Tule meille töihin > Avoimet työpaikat > Ohjeet ja yhteystiedot

Ohjeet ja yhteystiedot 

Viran/tehtävän hakeminen

  • Pääset hakemaan sähköisessä haussa olevaa avointa tehtävää napauttamalla avoimen tehtävän linkkiä ja napauttamalla sen jälkeen työpaikkailmoituksen vasemmassa alareunassa olevaa "Hae paikkaa" -linkkiä.
  • Suosittelemme käytettäväksi Internet Explorer -selainta.Jos hakulomake ei avaudu, tarkista ettei ponnahdusikkunoiden esto ole päällä. Safari-selaimessa: ponnahdusikkunoiden esto pois päältä ”Block POP-UP Windows” Safari-välilehdeltä. 
  • Hakulomakkeella kysytään henkilö- ja yhteystietoja sekä tietoja koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Varaudu vastaamaan myös mahdollisuus avoimiin kysymyksiin. Kaikista kysyttävistä asioista ohjeistetaan hakulomakkeen etusivulla.
  • Hakulomake täytetään yhdellä kertaa. Hakulomakkeella ei ole välitallennusmahdollisuutta.
  • Hakuvaiheessa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta varaudu toimittamaan ne mahdollisesti myöhemmin. 
  • Hakemuksen täyttäminen ja muuttaminen tulee aina päättää liitteet sivulle, jossa on mahdollisuus liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV. Lopuksi napauta "Lähetä hakemus" -linkkiä. Muutokset tallentuvat vasta tässä vaiheessa rekrytointijärjestelmään.
  • Jätettyäsi hakemuksen tehtävään, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Yhteydenotot sähköiseen rekrytointijärjestelmään liittyen ja järjestelmää koskevat palautteet sähköpostitse osoitteeseen rekry(at)salpaus.fi.

Avoimiin työpaikkoihin liittyvät kysymykset ja tiedustelut tulee osoittaa työpaikkailmoituksessa mainitulle yhteyshenkilölle.

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx