Taitaja9 - Koulutuskeskus Salpaus

Taitaja9

Aiemmin peruskoulun 9.–luokkalaisille tarkoitettu kilpailu on muutettu kaikkien yläkoululaisten kilpailuksi. Tervetuloa kisaajat 7., 8. ja 9. luokilta! 
 
Kisan tavoitteena on tehdä ammattikoulutusta tunnetuksi innostavalla, hauskalla tavalla ja nostaa taitoaineiden asemaa peruskouluissa, erityisesti  tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden tuntemusta. Kilpailu tuottaa myönteisten elämysten kautta kokemusta eri ammateista ja kannustaa kiinnostumaan ammattikoulutuksesta väylänä niihin.
 

Taitaja9 Päijät-Hämeen paikalliskilpailut 2016

aika: ke 16.11.2016 klo 8 - 16
paikka: Wanha Teatteri (2. krs), Ståhlberginkatu 4 B, 15110 Lahti
 
Kutsumme kaikista Päijät-Hämeen peruskouluista mukaan paikalliskisaan kolmihenkisiä sekajoukkueita. Joukkueen jäsenten tulee olla samasta koulusta, mutta he voivat olla eri ryhmistä, eri luokka-asteilta. Koulusta voidaan ilmoittaa myös useampia joukkueita.
 
Taitaja9-kisassa ei tarvita erikoistaitoja eikä ennakkovalmentautumista. Tärkeintä ovat innostus, leikkimielinen asenne ja joukkuehenki!  Voittajaksi selviytyy joukkue, joka yhteispelillä onnistuu parhaiten sekä kädentaitoja että hoksaamista vaativissa tehtävissä. Kilpailupaikka on nyt keskustakampuksella, jonne on helppo tulla myös. Kuljetuksia kisapaikalle emme enää järjestä. 
 
Jos koulussasi on halukkaita useaksi Taitaja9-joukkueeksi, voit järjestää koulun omat ennakkokarsinnat hyödyntäen valtakunnallista Skills ry:n tehtäväpankkia  Näin kaikki pääsevät kokeilemaan ainakin yhtä Taitaja9-lajia. Uutta tehtäväpankkia ei ole vielä julkaistu, mutta aikaisempiin tehtäviin pääsee tutustumaan tehtävävihkon avulla.
 

Ilmoittautuminen

Ilmoita koulusi joukkue kisaan mukaan: https://my.surveypal.com/Taitaja9-2016
Ilmoittautuminen päättyy pe 30.9.2016.
 

Menestymällä vaikka valtakunnalliseen finaaliin saakka

Paikalliskilpailussa menestyneet jatkavat Hämeen aluekilpailuun, jonka kisapaikka ilmoitetaan myöhemmin syksyllä 2016. Aluekisojen parhaat pääsevät kisaamaan Helsinkiin 15. - 18.5.2017 Taitaja2017-tapahtuman (ammattitaidon SM-kilpailu) yhteydessä järjestettävään Taitaja9-loppukilpailuun.
 

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
opinto-ohjaaja/Taitaja9 lajivastaava
Krista Velling, puh. 050 538 2379
krista.velling[@]salpaus.fi

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx