Taitaja9 - Koulutuskeskus Salpaus

Taitaja9

Aiemmin peruskoulun 9.–luokkalaisille tarkoitettu kilpailu on muutettu kaikkien yläkoululaisten kilpailuksi. Tervetuloa kisaajat 7., 8. ja 9. luokilta! 
 
Kisan tavoitteena on tehdä ammattikoulutusta tunnetuksi innostavalla, hauskalla tavalla ja nostaa taitoaineiden asemaa peruskouluissa, erityisesti  tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden tuntemusta. Kilpailu tuottaa myönteisten elämysten kautta kokemusta eri ammateista ja kannustaa kiinnostumaan ammattikoulutuksesta väylänä niihin.
 

Taitaja9 Päijät-Hämeen paikalliskilpailut 2017

Aika: tiistai 28.11.2017 klo 8.00 - 16.00
Paikka: Wanha Teatteri (2. krs), Ståhlberginkatu 4 B, 15110 Lahti
 
Katso ohjelma ja ilmoittaumisohjeet Taitaja9-tapahtuman sivulta.
 
Kutsuimme kaikista Päijät-Hämeen peruskouluista mukaan paikalliskisaan kolmihenkisiä joukkueita. Joukkueen jäsenten tuli olla samasta koulusta, mutta he voivat olla eri ryhmistä, eri luokka-asteilta. Koulusta voitiin ilmoittaa myös useampia joukkueita.
 
Taitaja9-kisassa ei tarvita erikoistaitoja eikä ennakkovalmentautumista. Tärkeintä ovat innostus, leikkimielinen asenne ja joukkuehenki!  Voittajaksi selviytyy joukkue, joka yhteispelillä onnistuu parhaiten sekä kädentaitoja että hoksaamista vaativissa tehtävissä. Kilpailupaikka on nyt keskustakampuksella, jonne on helppo tulla myös. Kuljetuksia kisapaikalle emme enää järjestä. 
 
Jos koulussa oli halukkaita useaksi Taitaja9-joukkueeksi, voitiin järjestää koulun omat ennakkokarsinnat hyödyntäen valtakunnallista Skills ry:n tehtäväpankkia. Näin kaikki pääsivät kokeilemaan ainakin yhtä Taitaja9-lajia. Uutta tehtäväpankkia ei ole vielä julkaistu, mutta aikaisempiin tehtäviin pääsee tutustumaan tehtävävihkon avulla. 
 
 

Menestymällä vaikka valtakunnalliseen finaaliin saakka

Paikalliskilpailussa menestyneet jatkavat Hämeen aluekilpailuun
 
Aluekisojen parhaat pääsevät kisaamaan Tampereelle Taitaja2018-tapahtuman (ammattitaidon SM-kilpailu) yhteydessä järjestettävään Taitaja9-loppukilpailuun.
 
 
 

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
opinto-ohjaaja/Taitaja9 lajivastaava
Krista Velling, puh. 050 538 2379
krista.velling[@]salpaus.fi

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx