TaitajaPLUS - Koulutuskeskus Salpaus

TaitajaPLUS

TaitajaPLUS-kilpailut ovat ammattitaitokilpailut erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Ne järjestetään osana vuotuista ammattitaidon SM-mittelöä eli  Taitaja-kilpailua. TaitajaPLUS-kilpailuihin voivat osallistua kaikki ne, joille on oppilaitoksessa tehty henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (HOJKS).

TaitajaPLUS-kilpailuihin osallistumisessa ei ole yläikärajaa. Finaaliin pääsee tarpeen mukaan järjestettävien semifinaalien pisteiden perusteella, yksilölajeihin 3–8 parasta kilpailijaa tai parikilpailuihin 3–6 parasta paria. TaitajaPLUS-lajit ja niiden määrä voivat vaihdella vuosittain. Tavoitteena kuitenkin on, että vuosien mittaan mahdollisimman moni ammatillinen koulutusohjelma eli kilpailulaji esiintyisi TaitajaPLUS:ssa. TaitajaPLUS-kilpailuissa noudatetaan omia TaitajaPLUS-kilpailusääntöjä.

TaitajaPLUS-kilpailujen keskeisinä tavoitteina on edistää ammatillisen erityisopetuksen tunnettuutta ja parantaa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden työllistymistä.

 
 

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx