EuroSkills - Koulutuskeskus Salpaus

EuroSkills korostaa tiimilajeja ja
uusia ammatteja

EuroSkills on joka toinen vuosi järjestettävä ammattitaidon Euroopanmestaruuskilpailu. Kilpailussa ammattiin opiskelevat 18-25-vuotiaat nuoret mittelevät oman alansa paremmuudesta yli 50 lajissa. EuroSkills on uudenlainen, tiimilajeja ja uusia ammatteja korostava kokonaisuus. Kilpailijoiden laaja ikähaitari mahdollistaa niin nuorten lupausten kuin vanhojen taitajien osanoton. 

Suomesta EuroSkills-kilpailuissa ovat mukana valmennuksessa parhaiten menestyneet nuoret. Valmennukseen valikoidutaan ammatillisen koulutuksen järjestäjien osoittaman kiinnostuksen perusteella siten, että mukaan pääsevät kaikki kiinnostuneet ja lopullisen valinnan kilpailijan nimeämisestä tekee Skills Finland ry.

Kisojen avulla halutaan edistää eurooppalaista huippuosaamista, Euroopan kilpailukykyä ja toisen asteen ammatillisen koulutuksen kansainvälistymistä. Kilpailutoiminnan kautta tehdään tunnetuksi ammatillisen osaamisen merkitystä ja edistetään ammatillisten oppilaitosten, yritysten ja eri organisaatioiden välistä yhteistyötä. Lisäksi pyritään parantamaan ammatillisten tutkintojen läpinäkyvyyttä ja vertailtavuutta.

Lisätietoa EuroSkills-kilpailuista Skills Finlandin sivuilla

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx