Opiskelijayritykset - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Elintarvikeala > Opiskelijayritykset

​Opiskelijayritykset

Vanilla Ny 

Vanilla NY:n takana on kolme nuorta leipuriopiskelijaa; Jonna, Nella ja Suvi. Valmistamme leipomo- ja konditoriatuotteita tilauksesta isompiin tai pienempiin tilaisuuksiin. Tai ihan muuten vaan. Valikoimaamme kuuluvat myös muutamat vegaaniset tuotteet ja useimmiten tuotteemme ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia. 

salpaus-elintarvikeNY-lohikakku-levea.jpg
Priima Ny
Priima NY on kahden leipuri-kondiittoriopiskelijan perustama harjoitusyritys. Haluamme haasteita ja olemme molemmat todella kunnianhimoisia siinä mitä teemme. Valikoimaamme kuuluvat leipomo- ja konditoriatuotteet. Toteutamme mielellämme Teidän asiakkaiden toiveita tai voimme yhdessä suunnitella tuotteen. Kuvia tuotteista löytyy Facebookista – Priima NY
Tilaukset: priima_ny@outlook.com tai puhelimitse: 041-758 7399
 
Kakkunella Ny

Kakkunella NY on leipuri-kondiittoriopiskeilijan harjoitusyritys, jonka valikoimaan kuuluu erityisesti kakut - perinteisistä kermakakuista fantasiakakkuhin sekä juusto-, ja voileipäkakkuhin. Toiveiden mukaan valmistuu myös erilaisia leivoksia ja leivonnaisia.
Tilaukset: kakkunella.ny@gmail.com tai puhelimitse 041 754 8861

Sokeritaivas Ny

 Sokeritaivas NYy on leipuri-kondiittoriopiskelijan harjoitusyritys. Valmistan juhliisi/tilaisuuksiisi maistuvat ja näyttävät leivonnaiset. Valikoimaan kuuluu pääasiassa konditoriatuotteet, kuten erilaiset kakut ja pienet makeat leivonnaiset. Valmistan myös tarvittaessa leipomotuotteita (pullat/leivät).
Tilaukset: sokeritaivasny@outlook.com, tai puhelimitse 044 956 6538/Anna
Sokeritaivas NY löytyy myös Facebookista.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx