Elintarvikeala - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Elintarvikeala

Elintarvikeala

Koulutuskeskus Salpauksessa elintarvikealan opetus keskittyy leipomoalalle, jonka työtehtävissä tarvitaan sekä kädentaitoja että automaatioprosessin hallintaa. Käsityö painottuu enemmän pienissä leipomoissa.

Leipomoalalla valmistat houkuttelevia ja maukkaita ruoka- ja kahvileipiä sekä näyttäviä konditoriatuotteita, kuten kakkuja ja leivoksia. Voit työskennellä esimerkiksi leipomossa, konditoriassa, kahvilassa, ravintolassa, alan myymälässä, pitopalveluyrityksessä, myymälän paistopisteessä tai yrittäjänä.

Koulutuskeskus Salpaus järjestää elintarvikealan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutusta Lahdessa sekä henkilöstökoulutusta koko Päijät-Hämeen alueella.

Ajankohtaista


Uutinen

Salpauksesta valmistuneet 18.11.2016 »18.11.2016

Salpauksesta perjantaina 18.11.2016 tai edellisen valmistumispäivän jälkeen valmistuneet.»Lue lisää...
Opiskelijatarina

NY-yrittäjyys toimi ponnahduslautana oman yrityksen perustamiselle »27.9.2016

Keväällä 2016 leipuri-kondiittoriksi valmistunut Laura Arola toteutti unelmansa ja pyörittää nyt omaa yritystä Herkku-Helmeä.»Lue lisää...
Uutinen

Tuotekehittäjä luo tuottavuutta kehittämällä »18.8.2016

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto kannustaa rohkeaan kehittämiseen, uudenlaisiin tapoihin toimia sekä uusien tuotteiden ja palveluiden käynnistämiseen työpaikoilla.»Lue lisää...
Uutinen
Uutinen

Sari Lindroos valittiin vuoden ammatilliseksi opettajaksi Päijät-Hämeessä »3.6.2016

​OAJ Päijät-Hämeen ammatillinen jaos on valinnut jäsenyhdistystensä ehdotusten pohjalta vuoden ammatilliseksi opettajaksi Sari Lindroosin Salpauksesta.»Lue lisää...
Uutinen

Salpauksesta valmistuneet 3.6. »3.6.2016

Alle on kerätty sellaisten perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden nimet, jotka valmistuvat perjantaina 3.6.2016.»Lue lisää...
Uutinen

Onnea kisoissa menestyneille opiskelijoille! »1.6.2016

Osallistumisen, yrittämisen ja harjoittelun ansiosta Salpauksessa päästiin juhlimaan kymmeniä SM-tasolla menestyneitä opiskelijoita sekä urheilussa kunnostautuneita henkilöstön edustajia.»Lue lisää...
Uutinen

Rinkeli-kilpailun ylivoimainen voitto tuli Salpaukseen persikkawienereillä ja lime-mustikkaleivoksilla »17.2.2016

Salpauksen joukkue voitti lauantaina 13.2. ammatillisten oppilaitosten nuorten leipuri-kondiittori-opiskelijoiden SM-kilpailun Rinkeli Grand Prix'n. »Lue lisää...
Uutinen

Opiskelijat huolehtivat urheilijoiden ruokailuista Salpausselän kisoissa »17.2.2016

Salpauksen opiskelijat vastaavat Salpausselän kisoissa 19.–21.2. muun muassa mäkihyppääjien ja yhdistetyn kilpailijoiden sekä heidän huoltajiensa päivittäisistä ruokailuista. Ruokia valmistamassa ja tarjoilemassa on yhteensä noin 50 opiskelijaa.»Lue lisää...
Uutinen

3D-tulostuksen opetuskäyttö kannustaa yhteistyöhön »16.12.2015

3D-tulostus avaa uusia mahdollisuuksia ammatilliseen opetukseen ja oppimiseen. 3D-tulostus muun muassa kannustaa yhteisölliseen suunnitteluun, tuo konkretiaa oppitunneille ja edistää uusien teknologioiden käyttöä opetuksessa.»Lue lisää...
Kaikki alan jutut Tilaa RSS-syöte
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx