Työssäoppimassa Salpauksen viestintä- ja markkinointipalveluissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Työssäoppimassa Salpauksen viestintä- ja markkinointipalveluissa
Opiskelijatarina
1.6.2017 8:50

Työssäoppimassa Salpauksen viestintä- ja markkinointipalveluissa

Toisen vuoden merkonomi opiskelija Inka Aalto on ollut kolme kuukautta työssäoppimassa Koulutuskeskus Salpauksen viestintä- ja markkinointipalveluissa. Jakson aikana Aalto on päässyt työskentelemään monipuolisesti. Hän on päässyt juttukeikoille mukaan haastattelemaan ja kuvaamaan.

- Juttujen kirjoittaminen on välillä ollut hieman haasteellista pahan lukihäiriöni takia, mutta onneksi ohjaajillani on ollut tarpeeksi huumoria ja kärsivällisyyttä jonka ansiosta olen päässyt kehittämään juttujen kirjoittamista. On ollut ihanaa huomata oma kehitys ja se, että ongelmistani huolimatta ohjaajani ovat aina antaneet minun kirjoittaa ja julkaista juttuja, Aalto kertoo.

Aallon mielestä parasta kuitenkin on ollut se, kun hän on päässyt ideoimaan uusia markkinointitapoja ja toteuttamaan niitä. Hän on päässyt esimerkiksi suunnittelemaan Koulutuskeskus Salpauksen erilaisia markkinointitapoja sosiaalisessa mediassa.

- On ollut ihanaa huomata että työntekijät ovat kyselleet paljon mielipiteitäni ja ottaneet ne huomioon. On myös hienoa, että tiimihenki on niin hyvä, että harjoittelijanakin uskallan tuoda omia mielipiteitäni esille ja kertoa ideoitani ja ne on otettu hyvin vastaan, Aalto toteaa.

Työssäoppimisjakso sujui hyvin ja Aalto kertoo oppineensa paljon uusia taitoja. Aalto on oppinut käyttämään uusia työvälineitä nopeasti. Hän on oppinut myös ajattelemaan laajasti erilaisia kohderyhmiä ja kuinka heille voisi markkinoida eri asioista. Hän on myös saanut käyttää "piirustuslautaa" jolla hän pääsi muokkaamaan Photoshopissa erilaisia kuvia.

Tulevaisuus

Aalto on suunnitellut käyvänsä opintonsa loppuun ja sen jälkeen pitävänsä välivuoden opiskelusta. Välivuosi ei kuitenkaan kuluisi rentoutuen, vaan Aalto aikoo tehdä paljon töitä. Hänellä on ystävänsä kanssa oma YouTube kanava nimeltään DaKa.

- Tiedän jo nyt että välivuosi tulee muuttamaan elämääni. Ollaan suunniteltu että kokeilisimme ystäväni kanssa asua ainakin hetki ulkomailla tehden siellä töitä ja YouTube-videoita. En ole hirveästi suunnitellut mitään välivuoden jälkeiselle ajalle, sillä uskon että ajatukseni ja haaveeni tulevat muuttumaan ulkomailla, Aalto kertoo.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx