Salpaus monipuolisesti mukana Lahden MM2017-kisoissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpaus monipuolisesti mukana Lahden MM2017-kisoissa
Uutinen
16.2.2017 8:25

Salpaus monipuolisesti mukana Lahden MM2017-kisoissa

Satoja Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoita on työssäoppimassa 22.2.–5.3.2017 järjestettävissä MM-kisoissa sekä Salpauksen Karnevaalikadulla. He huolehtivat kisavieraiden viihtyvyydestä erilaisten palveluiden ja aktiviteettien parissa. Lisäksi opiskelijoita työskentelee Salpauksen omissa palvelupisteissä sekä yhteistyöyrityksissä.

Työtehtäviä suorittavia opiskelijoita on muun muassa hevosalalta, hius- ja kauneudenhoitoalalta, hotelli-, ravintola- ja cateringalalta, kaupan ja hallinnon alalta, kiinteistöpalvelualalta, kotityö- ja puhdistuspalvelualalta, luonnonvara-alalta, matkailun alalta, media-alalta, musiikin alalta, nuoriso- ja vapaa-ajanalalta, puualalta, rakennusalalta, sirkusalalta, sisustus- ja muotoilualalta, sähkö- ja automaatiotekniikan alalta, tieto- ja tietoliikennetekniikan alalta, turvallisuusalalta sekä vaatetusalalta.

Opiskelijoita merkittävissä tehtävissä

- Salpauksen opiskelijat ovat tärkeässä roolissa jo heti kisojen avajaispäivänä, kun matkailun alan opiskelijat kantavat eri maiden kylttejä avajaistapahtumassa Lahden torilla, kertoo Salpauksen rehtori Päivi Saarelainen.

Avajaistapahtuman lisäksi Salpauksen opiskelijat kantavat kylttejä myös palkinnonjakotilaisuuksissa, joita vietetään torilla yhteensä yhdeksänä iltana. Palkittavien kampauksista ja meikeistä puolestaan pitävät huolta hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat.

Salpauksen Karnevaalikatu

Eri koulutusalat ovat tiiviissä yhteistyössä suunnitelleet Ståhlberginkadun ja Paasikivenkadun kulmaan Salpauksen Karnevaalikadun. Tapahtumassa nostatetaan kisatunnelmaa jo ennen kisa-alueelle saapumista. Luvassa on mm. monipuolisia esityksiä, kasvomaalausta, talvikahvila sekä nuorten yrittäjien myyntipisteitä. Karnevaalikatu on avoinna 23.2.–4.3.2017.

Lisätietoa Salpauksen Karnevaalikadusta Facebookissa

 

Lisätietoja

Päivi Saarelainen, rehtori
p. 050 071 6751

 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx