Salpauksen Windows Server MCSA -koulutus keräsi reilusti kehuja - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksen Windows Server MCSA -koulutus keräsi reilusti kehuja
Uutinen
ItsPro Oy:n toimitusjohtaja Antti Kumpulainen
9.1.2017 12:05

Salpauksen Windows Server MCSA -koulutus keräsi reilusti kehuja

Salpaus tarjoaa monipuolisesti koulutusta niin yksilöille kuin yrityksillekin eri tilanteissa. ItsPro Oy:n toimitusjohtaja Antti Kumpulainen kertoo tehneensä yhteistyötä Salpauksen kanssa useiden eri koulutusten parissa.

- Olemme käyneet erilaisissa asiantuntijakoulutuksissa täällä Salpauksessa. Niihin hankitaan kouluttajat, jotka ovat Suomen huipputasoa. Aiheina on ollut muun muassa Sharepoint, ITIL ja Office 365, Kumpulainen tarkentaa.

Tällä kertaa yritys on tavoittelemassa Microsoftin partnereilta vaadittavia sertifikaatteja neljän kuukauden mittaisen Windows Server MCSA -koulutuksen avulla. Marraskuussa alkaneessa koulutuksessa on osallistujia myös DevNet Oy:stä. Yhteensä yhdeksän hengen ryhmä ICT-alan ammattilaisia tavoittelee globaalisti arvostettuja sertifikaatteja, joilla oma ammattitaito on mahdollista todistaa myös ulkomailla.

MCSA-sertifikaatti ansaitaan yhteensä kolmella testillä Salpauksen ja Lahden ammattikorkeakoulun ylläpitämässä Pearson VUE -testikeskuksessa. ICT-alan testien lisäksi testikeskuksessa on mahdollista suorittaa monipuolisesti myös muiden alojen testejä.

Windows Server MCSA -koulutus on suunniteltu yhdessä Hämeen ELY-keskuksen kanssa ja siihen sisältyy niin verkko-opintoja kuin läsnäoloa vaativia asiantuntija- ja työpajapäiviäkin. Osallistujat pääsevät syventämään osaamistaan jatkuvasti myös käytännön tehtävissä omilla työpaikoillaan. Koulutuksen suunnittelijana ja käytäntöön saattajana on toiminut Salpauksen opettaja Ari Saloranta. Hänelle molemmat yritykset ovat tuttuja koulutettavia jo entuudestaan.

Poikkeuksellisen laadukasta koulutusta

DevNet Oy:n järjestelmäasiantuntija Tero Pitkänen on ollut tyytyväinen koulutuksen järjestelyihin.

- Kaikki on sujunut Arin kanssa niin kuin pitääkin. On hienoa, että saadaan iso porukka ilman häiriötä tähän lähelle kouluttautumaan näin vaivattomasti. Yrityselämässä on tärkeää, ettei koulutuksen järjestämiseen mene ylimääräistä aikaa, Pitkänen lisää.

Kumpulainen kertoo kurssilla käytävien asioiden liittyvän kaikkien osallistujien päivittäiseen työhön, mikä parantaa tuloksia myös työelämässä. Kun kurssin asioita on mahdollista hyödyntää omassa arkityössään, saattaa niiden avulla syntyä myös uusia toimintoja asiakkaille. Kumpulainen kokeekin Salpauksen tarjoaman asiantuntijakoulutuksen maakunnallisesti tärkeäksi.

- Monipuolisten kontaktien ja verkostojen kautta meillä on käytössä laaja ICT-asiantuntijaosaaminen alan yritysten kanssa. Hämeen ELY-keskuksen kanssa olemme toteuttaneet useita yrityksille räätälöityjä Täsmäkoulutuksia, joiden puitteissa voidaan suunnitella laajempia asiantuntijakoulutuksia, kuten tämäkin. Varsinkin rahallinen tuki (50–70 % kokonaishinnasta) mahdollistaa myös pienyritysten kouluttaa tehokkaasti henkilöstöään, Saloranta lisää.

- Ennen oli pakko lähteä Helsinkiin opiskelemaan ja se oli kallista. Jos meillä on täällä Lahdessa mahdollista oppia ja viedä käytäntöön parhaat mahdolliset opit, niin sillä on maakunnallisesti iso merkitys, Kumpulainen sanoo.

Tutustu tarkemmin Pearson VUE -testikeskuksen toimintaan

LISÄTIETOJA

Ari Saloranta
p. 044 708 1648
ari.saloranta[@]salpaus.fi

 

Teksti ja kuva: Tytti Myöhänen

 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx