Salpauksen tilat muovautuvat isommankin yrityksen tarpeisiin - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksen tilat muovautuvat isommankin yrityksen tarpeisiin
Työelämätarina
Fazerin keittiöpäällikkö Mikko Laaksonen sekä vuoromestarit Jani Grundström ja Tero Pakarinen
6.4.2017 8:40

Salpauksen tilat muovautuvat isommankin yrityksen tarpeisiin

Fazer Food Services Oy tai tuttavallisemmin Fazer teki tiivistä yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa Lahdessa järjestettyjen MM-kisojen aikana. Aiemmin organisaatiot ovat tehneet yhteistyötä muun muassa työssäoppimisten ja -harjoittelujen parissa. Tällä kertaa Salpaus mahdollisti Fazerille tukikeittiön aivan kisa-alueen tuntumasta. Fazerin asiakkuuspäällikkö Ritva Junnila kertoo, että yhteistyö oli helppo aloittaa kun neuvotteluja käytiin tuttujen henkilöiden kanssa.

- Olimme muissa asioissa tekemisissä Salpauksen kanssa ja minä sitten kysyin, että voisimmeko vuokrata heiltä keittiön. Salpauksessa on hienot keittiötilat ja sijainti osui loistavasti kisa-alueen viereen, Junnila kertoo.


Fazer valmisti keittiöissä päivittäin useita tuhansia annoksia kuljetettavaksi eri ravintoloihin kisa-alueelle. Parhaimmillaan toimituksia tehtiin jopa 8 000 annoksen verran päivässä. Apuna heillä oli hotelli-ravintola- ja cateringalan ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Fazerin keittiöpäällikkö Mikko Laaksonen oli erittäin tyytyväinen opiskelijoiden reippaaseen asenteeseen.

- Kiva, että ovat olleet täällä ja toivottavasti ovat itsekin tykänneet. Paljon oli muuttuvia tilanteita, mutta niinhän niitä on työelämässäkin, Laaksonen lisää.

Laaksonen puhuu Salpauksen tiloista muutenkin hyvin positiiviseen sävyyn.

- Tilat olivat oikein loistavat, vaikka tietenkin pienemmät kuin meillä. Täällä on todella mukavaa henkilökuntaa ja opiskelijoita, Laaksonen toteaa hymyillen.

 

Teksti ja kuvat: Tytti Myöhänen

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx