Salpauksen ravintolapalveluissa lomaillaan vasta MM-kisojen jälkeen - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksen ravintolapalveluissa lomaillaan vasta MM-kisojen jälkeen
Uutinen
21.2.2017 11:20

Salpauksen ravintolapalveluissa lomaillaan vasta MM-kisojen jälkeen

Suurin osa Salpauksen opiskelijoista suorittaa työssäoppimistaan MM-kisojen aikana joko Salpauksen omissa palvelupisteissä, kisaorganisaatiolla tai muissa yrityksissä. Tämä näkyy myös Salpauksen ravintolapalveluissa, jossa työskentelee kisojen aikana monia opiskelijoita.

Keskustakampuksella MM-kisojen aikana avoinna ovat Koo-kuppila Kampus 1, Ravintola Kulinaari sekä Hetki-Shop. Opiskelijat työskentelevät eri toimipisteissä niin keittiön kuin salinkin puolella huolehtien ruoan valmistuksesta ja tarjoilusta, asiakaspalvelusta sekä tilojen viihtyvyydestä.

Ståhlberginkadun Koo-kuppila Kampus 1:ssä on buffetlinjastolla tarjolla päivittäin vaihtuva herkullinen keittolounas, kotiruokalounas sekä kisaleike klo 10.30–14.00. Lounaasta on saatavilla myös kasvisvaihtoehto. Lounaan lisäksi Koo-kuppilaan voi tulla kahvittelemaan tai nappaamaan evääksi pientä purtavaa.


Svinhufvudinkadulla sijaitsee Salpauksen Kulinaaritalo, josta löytyy anniskeluoikeuksin varusteltu Ravintola Kulinaari sekä Hetki-Shop. Kulinaaritalon edustalla on luvassa makkaranmyyntiä sekä terassi. Ravintola Kulinaariin voi pysähtyä lounaalle nauttimaan noutopöydän perinteisistä suomalaisista mauista tai á la carte menun maistuvista kisahampurilaisista. Lounas on klo 11–14, jonka jälkeen klo 14–18 tarjolla on á la carte menu. Kulinaarissa isompia ryhmiä suositellaan varaamaan pöytä etukäteen p. 044 708 1737.

Hetki-Shopin kahvilassa voi lämmitellä kahvin tai kaakaon parissa. Tarjolla on myös pieniä suolaisia ja makeita herkkuja sekä take away -eväspaketteja. Kulinaaritalossa voit myös katsoa kisoja lämpimissä sisätiloissa.

Aukioloajat ja osoitteet

22.2.–5.3. Koo-kuppila Kampus 1:n kahvila on avoinna päivittäin 7.30–18.00 ja lounas tarjoillaan klo 10.30–14.00 osoitteessa Ståhlberginkatu 4B.

22.2.–5.3. Salpauksen Kulinaaritalon Ravintola Kulinaari on avoinna päivittäin klo 11–18 ja Hetki-Shop klo 8.45–18 osoitteessa Svinhufvudinkatu 6E.

 

Lisätietoja

Ravintola Kulinaari ja Hetki-Shop: Antti Huostila, p. 044 708 1737
Koo-Kuppila Kampus 1: Sari Näveri ja Marianne Löytty, p. 044 708 1610

 
Kuvat: Kirsi Kaarna
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx