On aika arvostaa ruokaa! - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > On aika arvostaa ruokaa!
Uutinen
13.9.2017 13:40

On aika arvostaa ruokaa!

Hävikkiviikolla Koulutuskeskus Salpauksen Ravintolapalveluissa on käynnistetty ruokahävikin vähentäminen Hävikkimestari-ohjelman avulla.

Hävikkimestarissa visualisoidaan ruokahävikki näkyväksi ja selvitetään syitä sen taustalla, jolloin hävikin vähentäminen on mahdollista.

Jo aiemmin Salpauksessa on kiinnitetty huomiota ympäristövastuullisuuteen monin tavoin mm. ylijääneen ruuan myynnillä ResQ-sovelluksella, joten Hävikkimestari on luonteva askel entistä tehokkaampaan ruokahävikin pienentämiseen.

Hävikkimestarin käyttö on lähtenyt Koo-kuppila Kampus 2:n opiskelijaravintolassa koulutusten jälkeen lupaavasti käyntiin ja ravintolan tiimi otti asian heti innolla omakseen.

Ohjelmassa keskitytään aluksi ruuan valmistuksessa syntyvään hävikkiin. Myöhemmin seuranta laajenee ruokasalissa poisheitettävään biojätteeseen.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx