Ohjaushenkilöstöä kokoontui kevättapaamiseen Jokimaalle! - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Ohjaushenkilöstöä kokoontui kevättapaamiseen Jokimaalle!
Uutinen
19.4.2016 13:15

Ohjaushenkilöstöä kokoontui kevättapaamiseen Jokimaalle!

Salpaus kutsui Päijät-Hämeen alueen ohjaushenkilöstöä kevättapaamiseen, ja samalla tutustumaan Lahden Jokimaan toimipisteeseen ja hevosalan koulutukseen. Lähes 60 innokasta tutustujaa saapuikin paikalle perjantaina 15.4.

Vieraat toivotti tervetulleeksi opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, jonka jälkeen hevosalan opettajat Aino-Maija Aarnikoivu, Meija Lahtinen ja Mia Majuri kertoivat hevostenhoitajan koulutuksesta ja tutustuttivat vieraat monipuoliseen talliympäristöön.

”Hevostenhoitajan työ on palveluammatti ja sisältää hyvinkin monenlaisia tehtäviä. Opiskelemaan voi hakea vaikka ei olisikaan aiempaa kokemusta hevosten parista. Toki kokemus on aina eduksi ja antaa tekijälleen varmuutta hevosten kanssa toimimisessa. ”

Päivän ohjelma sisälsi myös mahdollisuuden mm. talutusratsastukseen maneesissa ja hevosella ajoon raviradalla.

Luonto-ohjaajaopiskelijat, opettaja Hanna Salmisen johdolla, kertoivat tutustujille lettukahvien ja makkaran paiston lomassa opiskelusta luonnonvara-alalla, Asikkalassa.

”Luonto-ohjaajan työssä ei noudateta toimistotyöaikoja, mutta jos haluaa haastaa itsensä ja tuottaa elämyksiä asiakkaille, työ antaa tekijälleen varmasti paljon. Monelle luonto-ohjaajan tutkinto voi olla puuttuva, täydentävä palanen aiemmin hankittuun ammattiin.”

Hevostenhoitaja ja luonto-ohjaaja ovat mukana käynnissä olevan erillishaun koulutustarjontaa. Hakuaika jo tutkinnon suorittaneille jatkuu 29.4.2016 asti.

Lue lisää erillishausta ja tutustu koulutustarjontaan.

Teksti ja kuva: Pia Koivisto

#salpaus #salpausolehyvä #erillishaku #hevostenhoitaja #luonto-ohjaaja #luonnonvara-ala

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx