Koulutusta yritysten ehdoilla - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Koulutusta yritysten ehdoilla
Työntekijätarina
23.3.2017 9:05

Koulutusta yritysten ehdoilla

Salpauksessa englannin kielen opettajana työskentelevä Craig Donald on auttanut yritysten henkilökuntaa ylläpitämään kielitaitoaan jo useiden vuosien ajan. Hän tarjoaa yrityksille koulutusta räätälöidysti juuri heidän tavoitteidensa mukaisesti alan ammattisanastoa mukaillen.

– Suurin osa suomalaisista puhuu englantia hyvin, mutta eivät juuri uskalla hyödyntää osaamistaan. Tavoitteenani on aktivoida ja rohkaista heitä käyttämään kielitaitoaan, Donald sanoo.

Kymmenen vuoden yhteistyö Raute Oyj:n kanssa

Teknologia- ja palveluyritys Raute Oyj on tehnyt yhteistyötä Craig Donaldin kanssa jo vuodesta 2007. Kyseessä on kansainvälinen yritys, jolla on työntekijöitä ja yksiköitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

- Hyvä englannin kielen taito on työssämme perusedellytys, kertoo Rauten HR-assistentti Laura Salminen.

Koulutuksiin on osallistunut työntekijöitä monipuolisesti eri osastoilta ja toiminnoista. Pääasiassa koulutuksissa keskitytään keskusteluun, mutta niiden lisäksi on järjestetty myös esiintymis- ja kirjoituskursseja.

- Craig on saanut opettajana runsaasti kiitosta. Häneltä löytyy aina tukea ja ideoita kurssien järjestämiseen. Hän on myös opettajana innostava, Salminen kehuu.

Erilaisuus on rikkaus

Caraig Donald on päässyt uransa aikana työskentelemään monien erilaisten yritysten kanssa. Oppitunteihin sisältyy paljon keskustelua, jotta oma ammattisanasto tulee tutuksi ja kynnys keskustelemiseen laskee. Yhteistyö erilaisten yritysten kanssa on opettanut paljon myös Donaldia itseään.

– Yrityksiltä oppii aina paljon uutta, etenkin jos ala ei ole minulle entuudestaan tuttu. Mutta se on opetuksen kiva puoli, se erilaisuus, Donald sanoo.

LISÄTIETOJA

Craig Donald
p. 044 708 0843

Teksti ja kuva: Tytti Myöhänen

 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx