Vuoden 2015 Salpauskokki on Arttu Ahonen - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Vuoden 2015 Salpauskokki on Arttu Ahonen
Uutinen
Salpauskokki 2015 voittaja-annos
Voittaja-annos sisälsi täytettyä rypsiporsaan sisäfileetä, jaloviinakastiketta, peruna-palsternakkapyreetä sekä hunajaisia juureksia.
19.2.2015 9:10

Vuoden 2015 Salpauskokki on Arttu Ahonen

​Ensimmäisen vuoden kokkiopiskelija Arttu Ahonen voitti Salpauskokki-kilpailun, joka järjestettiin keskiviikkona 18.2. Salpauksen Kulinaaritalossa. Voittaja-annos sisälsi täytettyä rypsiporsaan sisäfileetä, jaloviinakastiketta, peruna-palsternakkapyreetä sekä hunajaisia juureksia.

- Tasaisen kilpailun ratkaisi Artun hyvin tehty suunnitelma sekä kaunis ja tasapainoinen annos, perusteli tuomaristo, joka koostui Päijät-Hämeen Keittiömestarit Ry:n jäsenistä.

Salpauksen kokkiopiskelijoiden välisessä kilpailussa oli tehtävänä valmistaa alkuruoka ja pääruoka etukäteen laaditun suunnitelman mukaan. Aikaa valmistukseen ja esillepanoon oli kolme tuntia.

Arttu Ahosen seuraava haaste on kokkien ja tarjoilijoiden SM-kilpailu, joka järjestetään Lahdessa, Salpauksen Kulinaaritalossa 25. – 26.3.2015. Kilpailuun osallistuu Salpauksesta myös kolmannen vuoden kokkiopiskelija Joonas Joukainen.


http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx