Musiikkinäytelmä Virginian taivaan kenraaliharjoitus - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Musiikkinäytelmä Virginian taivaan kenraaliharjoitus
TAPAHTUMA
23MAALIS

Musiikkinäytelmä Virginian taivaan kenraaliharjoitus

23.3.2016 | 15.00 - 16.00
Salpauksen Sirkuskeskus (Svinhufvudinkatu 13)

​Pääasiassa Salpauksen opiskelijoiden tuottama musiikkinäytelmä Virginian taivaan avoin kenraaliharjoitus järjestetään Salpauksen sirkuslinjan tiloissa keskiviikkona 23.3.2016. Kenraaliharjoitus on tarkoitettu ensisijaisesti Salpauksen opiskelijoille. Esitykseen on vapaa pääsy.

Virginian taivas on hykerryttävän melodramaattinen katselmus Virginian elämästä. Virginia haluaa tuntea olevansa onnellinen ja vapaa, mutta Virginian elämä on yhtä sirkusta. Hän tuntee vahvasti ja janoaa elämyksiä.

Näytelmä on Meripuu-orkesterin tuottama. Meripuu-orkesteri koostuu esittävän taiteen opiskelijoista. Emma af Hällström ja Pauli Rauramo opiskelevat musiikkiteknologiaa Koulutuskeskus Salpauksessa, samoin äänimiehen tehtävistä vastaava Veikko Juntunen. Pääosaa esittää Sini Koivuniemi, joka on valmistuu tänä vuonna Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Jyri Rosendahl opiskelee audiovisuaalista viestintää AV-Stadissa Helsingissä.

Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut tamperelainen Elisa af Hällström. Näytelmän musiikki on sävelletty espanjalaisen F.C. Lorcan runoihin. Sävellykset on tehnyt tamperelainen Risto Lahtinen.

Näytelmän ensi-ilta on huhtikuussa.

Virginian taivas Facebookissa
Kuuntele maistiaisia esityksen musiikista
Katso esityksen mainostraileri

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx