Verkostosta voimavaroja pienyrityksille - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Verkostosta voimavaroja pienyrityksille
Opiskelijatarina
22.12.2015 13:25

Verkostosta voimavaroja pienyrityksille

Koulutuskeskus Salpauksessa on alkanut uudenlainen valmennusohjelma pienille yrittäjille. Koulutus vahvistaa yrittäjien ja pienten yritysten työntekijöiden ammattitaitoa ja jaksamista, lisää rohkeutta ja antaa eväitä markkinoida omaa palvelukonseptia ja yritystä sekä kehittää kykyä toimia verkostoissa uudenlaisilla, digitaalisilla työkaluilla.

Yksi koulutuksen osallistujista on Marika Lääveri, joka pyörittää retrokahvila Kaffinpaikkaa Vuolenkoskella. Lyhyistä tapaamisista pitkällä aikavälillä koostuva koulutus oli helppo mahduttaa yrittäjän kiireisiin aikatauluihin. Kolmen tunnin tapaamisia on kahdesti kuussa.

- Koulutuksessa kiinnosti se, että täällä käsitellään monenlaista aihetta. On hyödyllistä myös tavata uusia ihmisiä, oppia heiltä ja verkostoitua, Marika toteaa.

Valmennus on rakennettu siten, että se seuraa yritysten vuotta. Keväällä käsitellään esimerkiksi verotusta ja raportointia, syksyllä paneudutaan enemmän taas myyntiin ja markkinointiin. Niin Marika kuin kurssikaveri Jouni Välimäki Tilikeskus Saagel Oy:stä odottavat saavansa vinkkejä erityisesti markkinointiin.

- Minua kiinnostavat uudet asiat, eteenpäin meneminen ja itseni kehittäminen, perustelee Jouni osallistumistaan kurssille.

Myös koulutuksen kohtuuhintaisuus houkutteli pienyrittäjää.

Yhteistyö on yrittäjän etu

Yksi koulutuksen tavoitteista on tukea yrityksiä ja yrittäjiä hyödyllisten verkostojen luomisessa. Jouni Välimäki allekirjoittaa verkostoitumisen merkityksen pienelle yritykselle.

- Verkostoituminen ja yhteistyö on tärkeää. Teen nytkin yhteistyötä siten, että toinen hoitaa palkkoja ja me teemme kirjanpidon, hän kertoo.

Tavoitteena on, että kurssille osallistujat voivat luoda verkoston, jossa he voivat olla toistensa apuna ja tukena.

Valmennusryhmän ensimmäinen tapaaminen järjestettiin 17.12., mutta mukaan voi tulla myös vuoden varrella.

Lisätietoja

opettaja Mira Mämmi, p. 044 708 1761

Lue lisää kurssista

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx