Varaudu verkkohyökkäyksiin ja robotisaation etenemiseen Salpauksen seminaarissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Varaudu verkkohyökkäyksiin ja robotisaation etenemiseen Salpauksen seminaarissa
Uutinen
Kuva: Sanna Henttonen
3.2.2016 12:25

Varaudu verkkohyökkäyksiin ja robotisaation etenemiseen Salpauksen seminaarissa

​Koulutuskeskus Salpaus järjestää keskiviikkona 10.2. ajankohtaisseminaarin, jossa herätellään yrityksiä varautumaan kyberhyökkäyksiin ja robottien esiinmarssiin. Puhumassa on alan johtavia asiantuntijoita, muun muassa kyberturva-asiantuntija Jarno Limnéll ja robotisaation edistäjänä tunnettu Cristina Andersson.

Tilaisuudessa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin, kuten kyberturvallisuuteen ja verkkohyökkäyksiin sekä robotisaation vaikutuksiin työelämässä. Seminaarissa pohditaan, pysyykö kyberturvallisuus digitalisoinnin vauhdissa mukana ja mitkä ovat turvallisuuden näkökulmasta esineiden internetin ja robotiikan kuumimmat kysymykset tällä hetkellä.

Kyberturvallisuuden maailmaan osallistujat johdattaa Insta Oy:n kyberturvallisuusjohtaja ja Aalto-yliopiston professori Jarno Limnéll. Helsingin seudun kauppakamarin projektipäällikkö Panu Vesterinen kertoo kauppakamarin viime vuonna julkaisemasta tutkimuksesta, jossa selvitettiin suomalaisten yritysten varautumista kyberturvauhkiin.

Huimaa vauhtia etenevästä robotisaatiosta sekä sen mukanaan tuomista riskeistä ja haasteista puhuu tietokirjailija, yrittäjä ja robotisaation edistäjä Cristina Andersson.

Esineiden internetin arvellaan olevan yrityksille yhtä mullistava kuin sähkön ja tietokoneiden tulo. Kemppi Oy:n Kari Kemppi kertoo, miten heillä nähdään esineiden internetin mahdollisuudet.

Ilmoittaudu mukaan nyt

Seminaari järjestetään Salpauksen tiloissa osoitteessa Ståhlberginkatu 4 keskiviikkona 10.2. kello 12–16. Tämän päivän ja tulevaisuuden tietotekniikan kanssa toimiville ja muille kiinnostuneille tarkoitettu seminaari maksaa 80 euroa.

Ilmoittautuminen osoitteessa www.salpaus.fi/iot tai Marjut Kariluoto, p. 044 708 0502, etunimi.sukunimi@salpaus.fi.

Lisätietoja

Ari Saloranta, p. 044 708 1648
www.salpaus.fi/iot

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx