Ammatillisessa ja Valma-koulutuksessa vapaita paikkoja - hae nyt - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Ammatillisessa ja Valma-koulutuksessa vapaita paikkoja - hae nyt
Uutinen
12.8.2016 10:30

Ammatillisessa ja Valma-koulutuksessa vapaita paikkoja - hae nyt

Vielä ei ole liian myöhäistä päästä opiskelemaan tänä syksynä, sillä Salpauksessa on haettavissa opiskelupaikkoja ammatilliseen koulutukseen sekä valmistavaan Valma-koulutukseen.

Vapaita paikkoja on Asikkalassa, Heinolassa ja Lahdessa. Lahdessa paikkoja on esimerkiksi matkailualalla, vaatetusalalla sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalalla. Heinolaan voi hakea opiskelemaan muun muassa audiovisuaalista viestintää ja turvallisuusalaa. Runsaasti vapaita paikkoja on myös kone- ja metallialalla Lahdessa ja Heinolassa sekä luonnonvara-alalla Asikkalassa.

Peruskoulun päättäneet ja ylioppilaat hakevat lisähaussa, joka tehdään opintopolku.fi-palvelussa. Jo ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittaneet hakevat erillishaussa suoraan Salpaukseen.

Katso lisähaussa olevat paikat

Katso erillishaussa olevat paikat

Valmentava koulutus antaa lisäaikaa ja -valmiuksia 

Myös perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen eli Valman haku on jälleen avoinna. Lahdessa järjestettävä Valma-koulutus antaa lisäaikaa ja -valmiuksia hakeutua ammatilliseen koulutukseen ja löytää itselle sopiva opiskeluala. Koulutus sopii myös niille, jotka jäivät yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa.

Hae Valma-koulutukseen

Lisätietoja

Salpauksen opinto-ohjaajat
Hakijan info -sivut 

Tutustu myös aikuiskoulutuksen ja oppisopimuskoulutuksen koulutustarjontaan. Aikuiskoulutukseen ja oppisopimuskoulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx