Vaatetusalan opiskelijat ottavat vastaan asiakastöitä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Vaatetusalan opiskelijat ottavat vastaan asiakastöitä
Uutinen
Kuva: Fanni Paappanen
27.4.2016 9:35

Vaatetusalan opiskelijat ottavat vastaan asiakastöitä

​Vaatetuksen osuuskunnan opiskelijat ottavat vastaan erilaisia korjaus- ja mittatilaustöitä vielä koko kevään. Kaipaatko esimerkiksi uutta jakkua, hametta, mekkoa, tunikaa tai puseroa? Ota rohkeasti yhteyttä ja asusta uusi ilme kevääksi ja ensi kesäksi!

Opiskelijat päivystävät maanantaista perjantaihin klo 10 - 15 osoitteessa Svinhufvudinkatu 2 B, Lahti.

Tarkastele viitteellistä hinnastoa. Jokainen työ käydään asiakkaan kanssa vielä henkilökohtaisesti läpi, ja tarkemmista hinnoista sovitaan tehtävän työn perusteella.

Yhteydenotot ja tiedustelut:
Vaatetuksen asiakaspalvelu
044 708 1810
vaatetus(@)salpaus.fi

Osuuskunta Taidottaja johdattaa yrittäjyyteen

Osuuskunta Taidottaja on vuonna 2014 Salpauksessa perustettu osuuskunta, jonka kautta sen jäsenet voivat myydä valmistamiaan tuotteita tai palveluita. Työstä laskutetaan osuuskunnan kautta. Osuuskunta tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yrittäjyyteen opiskeluaikana. Jokainen hankkii työt itse, joten samalla oppii myyntiä ja markkinointia, verkostoitumista sekä hinnoittelua.

Taidottajan jäseninä on Salpauksen opiskelijoita sekä valmistuneita. Opettajia on mukana kannatusjäseninä. Opiskelijat voivat liittyä Taidottajaan vaikka heti opintojen alussa, jos yrittäjyys innostaa. Jäsenenä voi jatkaa vielä kolme vuotta valmistumisen jälkeen.

Salpauksessa toimii myös NY-yrityksiä eli lukuvuoden ajaksi perustettavia oikealla rahalla toimivia yrityksiä. Luonto-ohjaajaopiskelijoiden NY-yritys Piikipinä järjestää esimerkiksi yrityksille ja muille ryhmille luontoseikkailuja ja -elämyksiä. Lue lisää Piikipinä NY:n palveluista.

Lisäksi eri aloilla toteutetaan opiskelijatöinä erilaisia palveluita ja tuotteita osana opintoja. Ajoneuvoasentajat esimerkiksi korjaavat ja huoltavat autoja ja muita moottoriajoneuvoja, ja puualan opiskelijat valmistavat puukalusteita. Sisustuksen ja muotoilun opiskelijat tekevät muun muassa verhoilua ja kehystystä. Tutustu myös kauneustalo Helmen, ravintola Kulinaarin sekä koira- ja kissahoitola Tassulan palveluihin! Katso koko lista ja tutustu palveluihin.

Tutustu opiskelijoiden yrittäjyysmahdollisuuksiin.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx