Uusia sosiaali- ja terveysalan yhteistyökumppaneita Tukholmasta - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Uusia sosiaali- ja terveysalan yhteistyökumppaneita Tukholmasta
Uutinen
22.2.2013 10:30

Uusia sosiaali- ja terveysalan yhteistyökumppaneita Tukholmasta

Hyvinvointipalvelujen opettaja Sari Kotonen vieraili Ruotsissa tutustumassa sosiaali- ja terveysalan suomenkielisille asiakkaille suunnattuihin palveluihin.

- Sain Leonardo Da Vinci -vierailuapurahan Cimosta. Mukana oli neljä sosiaali- ja terveysalan opettajaa oppilaitoksista ympäri Suomea, kertoo Sari.

Suomalaiset vierailivat Tukholmassa Suomikodissa ja Sisu Herrgårdenissa sekä Eskinstunassa suomenkielisessä koulussa ja päiväkodissa.  Näissä paikoissa otetaan mielellään vastaan suomalaisia lähihoitajaopiskelijoita sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaopiskelijoita työharjoitteluun.

- Rohkaisemme opiskelijoitamme kansainvälistymään ja haemme uusia yhteistyökumppaneita ja mahdollisia harjoittelupaikkoja muun muassa näiden vierailujen kautta.

Suomikoti on suomenkielisille vanhuksille vakinaiseen asumiseen tarkoitettu asuntoyhteisö ja Sisu Herrgärden toimii suomenkielisen johtajan johdolla tuottaen palveluita suomen, ruotsin ja espanjankielisille vanhuksille. Eskinstunassa sijaitsevat suomenkielinen Pikku-Erkki päiväkoti ja esikoulu ja Erkki-koulu.

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx