Uusia autoja kuljetusalalle - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Uusia autoja kuljetusalalle
Uutinen
Uusi kuljetuskalusto
9.9.2014 13:25

Uusia autoja kuljetusalalle

​Koulutuskeskus Salpauksen kuljetusalan opiskelijat saavat jatkossa käyttöönsä uusinta tekniikkaa hyödyntäviä, ympäristöystävällisiä autoja.
 
- Nyt voimme tarjota opiskelijoillemme ajanmukaiset välineet, jotka täyttävät työelämän vaatimukset, iloitsee opetusalapäällikkö Ari Taipale.
 
Uusissa autoissa on robottivaihteistot, jotka edellyttävät uudentyyppistä ajoneuvon käsittelytaitoa. Niissä on myös moottoriautomatiikkaa runsaasti enemmän kuin aikaisemmissa autoissa.
 
- Meillä on edelleen käytettävissä koulutukseen manuaalivaihteistolla toimivia kuorma-autoja, joita uudet autot hyvin täydentävät. Uusien autojen tekniikka vaatii myös opettajilta perehtymistä ja paneutumista, kertoo Taipale.
 
Salpaus saa nyt käyttöönsä uuden yhdistelmäajoneuvon, pienoiskuorma-auton sekä kuorma-auton, jossa on koukkulavalaitteet. Paketti täydentyy vielä ensi vuonna mm. pienellä linja-autolla.
 
Salpaus hankkii Volvo-merkkiset autot leasing-sopimuksella. Uusissa autoissa on vanhoja pienemmät huoltokustannukset ja ne kuluttavat vähemmän polttoainetta. Ne ovat myös vähäpäästöisiä.
 

Lisätietoja

opetusalapäällikkö Ari Taipale, puh. 050 385 5583
ari.taipale[@]salpaus.fi
 http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx