Unelmaleivoskilpailu - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Unelmaleivoskilpailu
TAPAHTUMA
20HELMI

Unelmaleivoskilpailu

20.2.2013 | 8.15 - 14.00
Ståhlberginkatu 2, Lahti
Koulutuskeskus Salpauksen leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat kilpaa unelmaleivoksia. Unelmaleivoskilpailussa haetaan nimikkoleivosta SAKUstars-kulttuurikilpailuun, jonka Koulutuskeskus Salpaus järjestää Lahdessa 16. – 18.4.2013.
 
Kolmen parhaan leivoksen tekijät palkitaan.
 
– Leivosten arvioinnissa kiinnitetään huomiota ulkonäköön, makuun, rakenteeseen ja innovatiivisuuteen. Hauskuudestakaan ole haittaa, kertoo Salpauksen koulutuspäällikkö Katharina Shemeikka.  
 
Leivosten tulee toimia massatuotannossa ja liittyä Lahden SAKUstars-kisojen teemaan, joka on Unelmien amis. Leivoksia arvioi elinkeinoelämän, median ja Salpauksen edustajista koostuva tuomaristo.
 
Kilpailuun osallistuu Koulutuskeskus Salpauksen leipuri-kondiittoriopiskelijoita joko yksin, pareittain tai kolmen hengen ryhmissä. Jokainen kilpailija tai ryhmä valmistaa tasan 20 unelmaleivosta. Kilpailijat saavat tehdä leivoksen suunnitelman sekä esivalmistelutöitä etukäteen. 
 
SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Lajeja on noin 40. Vuoden 2013 SAKUstars-kilpailuun Lahti Halliin odotetaan 700 – 800 kilpailijaa.
 

Lisätietoja

koulutuspäällikkö Katharina Shemeikka
puh. 050 526 5938, katharina.shemeikka[@]salpaus.fi
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx